Zorlanmaz bile, on dakikasını falan alır.Yav he döver
Zorlanmaz bile, on dakikasını falan alır.Yav he döver
Hem yanlış hem de yanlış olduğu kadar itici bir argüman güzel kardeşim. Serinin ne zaman biteceği bizimkilerin daha kaç kere ciddi dövüşlerin içine gireceği belirsiz. Karakterler de edebiyle güçlenirler gelişimlerini adam akıllı işlersin. Ben diyormuyum Luffy yeni b.haki tekniği öğrendi sadece bu teknikle seviye atladı zaten üstüne fiziksel olarak gelişti e bir de g5 gelirse bizimki tamamdır Kaido'ya karşı çok yardım almasına gerek yok falan diye? Sanji nereye alıyor Queen'i 1 vs 1'de. Yardım alsın deyin vsnin sonunu bizimkiler getirsin deyin eyvallah. Zoro'nun sırları var off onda neler neler var diyen adamlar gibi yorumlamayalım şu vsleri.İşte senin Sanji'yi konumlandırdığın yerle alakalı bir durum bu.Senle ben aynı düşünmek zorunda değiliz.Ben daha güçlü bir seviyede Sanji bekliyorum.
Abi yapma gözünü seveyim.Yanlış bir argüman olsa neyse.Herifin k.hakisi çoğu komutandan bariz bir şekilde iyi seviyede,hızı desen yine iyi.Fiziksel özellikleri biraz zayıf kalıyordu ona da erkenden Suit p.upu geldi zaten.Adamlara arcın ortasından p.upları Oda başka türlü niye versin.Base halinin 2 tık üstü edecek belki Who'yu,Sasaki'yi dövsün diye mi alıyor bunları.Ki arc daha bitmedi daha p.up gelme ihtimali de hayli yüksek.
Lobide miydi ki bu ?@Eric Cartman artık sanji lobisinden değildir.Ocaktan atılmıştır tüm Sanji fanlarına duyurulur.
Luffy fanı değilmiydi zaten@Eric Cartman artık sanji lobisinden değildir.Ocaktan atılmıştır tüm Sanji fanlarına duyurulur.
Zoro için en azından var olan ashura tekniğini ilerletmiştir diyebiliriz. Sanji'de o da yok.Hem yanlış hem de yanlış olduğu kadar itici bir argüman güzel kardeşim. Serinin ne zaman biteceği bizimkilerin daha kaç kere ciddi dövüşlerin içine gireceği belirsiz. Karakterler de edebiyle güçlenirler gelişimlerini adam akıllı işlersin. Ben diyormuyum Luffy yeni b.haki tekniği öğrendi sadece bu teknikle seviye atladı zaten üstüne fiziksel olarak gelişti e bir de g5 gelirse bizimki tamamdır Kaido'ya karşı çok yardım almasına gerek yok falan diye? Sanji nereye alıyor Queen'i 1 vs 1'de. Yardım alsın deyin vsnin sonunu bizimkiler getirsin deyin eyvallah. Zoro'nun sırları var off onda neler neler var diyen adamlar gibi yorumlamayalım şu vsleri.
ateşi kesen kinemon ateşin kendisi olan ace i keser bence. pili biter mi bilmem tabiÇok ciddi olmadığını düşünüyordum açıkçası şu an biraz üzüldüm dostum. Anti kavramını yanlış anlamışsın biraz çaylak haliyle 5 gün dövüşebilen Ace'in de Kinemon'dan önce pilinin biteceğini düşünmen falan :/
Abi ben ne yazıyorum Sanji şu an Queen'in içinden geçer mi dedim ? Sanji'nin suitli haliyle kimle adam akıllı 1v1ini gördük ki herifin sınırını bilmiyoruz dememden doğru bir şey yok yahu.Üzerine p.up aldığı senaryodan bahsediyorum ben.Şu anki haliyle gömer dediğim yok.Karakterlerin zayıflıkları var,güçlü olduğu taraflar var.Queen hantal,gözlem fakiri,fiziksel gücü yüksek,zehirli silahlar yapan bir abi.Sanji'nin görünmez olabilmesi,hızı zaten adama ters.Düzgün 1 p.upla o seviyeye gelir ve kazanır.Hem yanlış hem de yanlış olduğu kadar itici bir argüman güzel kardeşim. Serinin ne zaman biteceği bizimkilerin daha kaç kere ciddi dövüşlerin içine gireceği belirsiz. Karakterler de edebiyle güçlenirler gelişimlerini adam akıllı işlersin. Ben diyormuyum Luffy yeni b.haki tekniği öğrendi sadece bu teknikle seviye atladı zaten üstüne fiziksel olarak gelişti e bir de g5 gelirse bizimki tamamdır Kaido'ya karşı çok yardım almasına gerek yok falan diye? Sanji nereye alıyor Queen'i 1 vs 1'de. Yardım alsın deyin vsnin sonunu bizimkiler getirsin deyin eyvallah. Zoro'nun sırları var off onda neler neler var diyen adamlar gibi yorumlamayalım şu vsleri.