Niye Kaido magma mı üflüyormuş nerede yazıyor ?@Millennium Wizard One Piece fizik kurallarına göre Kaido'nun ateşi Ace'i yakar üzgünüm.
Niye Kaido magma mı üflüyormuş nerede yazıyor ?@Millennium Wizard One Piece fizik kurallarına göre Kaido'nun ateşi Ace'i yakar üzgünüm.
Ben de Zorocu olurum. Ne yapmam gerekiyor @Mr.Bushido @Borsalino @Roronoa Zoro ?@Eric Cartman artık sanji lobisinden değildir.Ocaktan atılmıştır tüm Sanji fanlarına duyurulur.
Sensin bu!Lobide miydi ki bu ?
Daha sıcak çünkü. Kaleyi haritadan sildi.Niye Kaido magma mı üflüyormuş nerede yazıyor ?
Teknik olarak kesebilir de yenemez. Ace sonuçta gelip beni kessin diye beklemeyecek.ateşi kesen kinemon ateşin kendisi olan ace i keser bence. pili biter mi bilmem tabi
P-up alır köpek gibi gelişir. Ama Queen'i tek yenmez. Dövüşün sonlarına kadar yardım alır o noktada gelişim sağlar ve tek yener. Gelişebilmen için o dövüşün içerisinde uzun süre kalabilmen lazım.Abi ben ne yazıyorum Sanji şu an Queen'in içinden geçer mi dedim ? Sanji'nin suitli haliyle kimle adam akıllı 1v1ini gördük ki herifin sınırını bilmiyoruz dememden doğru bir şey yok yahu.Üzerine p.up aldığı senaryodan bahsediyorum ben.Şu anki haliyle gömer dediğim yok.Karakterlerin zayıflıkları var,güçlü olduğu taraflar var.Queen hantal,gözlem fakiri,fiziksel gücü yüksek,zehirli silahlar yapan bir abi.Sanji'nin görünmez olabilmesi,hızı zaten adama ters.Düzgün 1 p.upla o seviyeye gelir ve kazanır.Blueno'yu geçemeyen Sanji bu herifi yaracak Jyabra'yı yenmedi mi ? Yazar karakterlere arcın sonunu bırak ortasından p.up vermiş büyük savaşlara gireceklerinin göstergesi değil mi senin için bu ? Üzerine p.up geleceği de kuvvetle muhtemelken bunu savunmak saçma bir şey değil.
Hesabını kapat, yeni bir hesap aç ve bize kendini başka biriymiş gibi tanıt. Bizi inandırabilirsen olursun.Ben de Zorocu olurum. Ne yapmam gerekiyor @Mr.Bushido @Borsalino @Roronoa Zoro ?
Kaido ateş püskürmedi Kizaru’nun lazeri gibi birşey attı patlattı kaleyi.Basınçlı birşey yani.Oden’e yolladığı ateş işte normalinden.Kaleyi ace de patlatırdı ama bence entei atması gerekirdi.Gemi parçalamak kadar basit olmazdı sanırım.Daha sıcak çünkü. Kaleyi haritadan sildi.