Luffy gibi de olmadı ki. Hemen kalktı. Bir de kan aldı. Brook onu yese 2. defa ölürdü.Kid'in yumruğundan sonra Apoo bi daha kalkamaz diyenler vardı dayanıklılığı tırt diye ezmişlerdi Luffy gibi anlık K.O olmuşki adam geri gelmiş .
Luffy gibi de olmadı ki. Hemen kalktı. Bir de kan aldı. Brook onu yese 2. defa ölürdü.Kid'in yumruğundan sonra Apoo bi daha kalkamaz diyenler vardı dayanıklılığı tırt diye ezmişlerdi Luffy gibi anlık K.O olmuşki adam geri gelmiş .
Wanoda savaş mı oldu ki ?Bu wano da ki savaş Marineford dan daha iyi olacaktı hani, Marineforda Luffy nin gemiyle İmpel Down dan birçok mahkumla gelmesi, 3 amiralin karşısına cikmasi, savaşın ortasında kralin hakisini kullanması vs Oyaji ile olan diyalogları, Wano savaşı hiç tatmin etmiyor nedense
Apoo'nun sedyede olduğunu hatırlıyorum bulamadım yanlış hatırlıyorum demekki ordan sonra tekrar savaşa geldiği için dedim.Luffy gibi de olmadı ki. Hemen kalktı. Bir de kan aldı. Brook onu yese 2. defa ölürdü.
Apoo'nun sedyede olduğunu hatırlıyorum bulamadım yanlış hatırlıyorum demekki ordan sonra tekrar savaşa geldiği için dedim.
Doğru diyorsun ama bu değil bizimkiler gittikten sonra Apoo'nun sedye ile taşındığını hatırlıyorum ama yanlış hatırlamışım bi yorumdan etkilendim herhalde.
O bilgi spoiler da geçmişti ama bölümde öyle bir bilgi yoktu.Doğru diyorsun ama bu değil bizimkiler gittikten sonra Apoo'nun sedye ile taşındığını hatırlıyorum ama yanlış hatırlamışım bi yorumdan etkilendim herhalde.
Yok yahu zurnalar çalmaya devam etti başka yerlerde.Doğru diyorsun ama bu değil bizimkiler gittikten sonra Apoo'nun sedye ile taşındığını hatırlıyorum ama yanlış hatırlamışım bi yorumdan etkilendim herhalde.
#Sahtespoilerverenbanlansın küçük ayrıntılar ama tartışırken rezil olmak var işteO bilgi spoiler da geçmişti ama bölümde öyle bir bilgi yoktu.