Hala devam ediyorlar boşa baksana.BOŞ YAPTILAR REİS.
Ace'in nasıl dayak yediğini.
Hala devam ediyorlar boşa baksana.BOŞ YAPTILAR REİS.
Ace'in nasıl dayak yediğini.
Daha açılacak sandıklar var herşey bitmiş değil... 992 gelsin.@Kangai no Jakku Bir helva yap da yiyelim gözyaşları eşliğinde
Düşme, yenilme değil abi olay yani o kadar övgüye, güzellemeye rağmen gene eyvallah çekeriz çokta takılmam ancak cidden off-panel bittiyse bu hikaye, One Piece'te hiç bir yan hikayenin önemi yok demektir. direk zaman atlamasıyla Laugh Talee geçelim.Jack'in düşmüş olmasının bir önemi yok adam elinden geleni ardına koymadı, her defasında kaptanı için onlarca adamın önüne atladı, asla geri adım atmadı, ne kadar iş varsa hepsini kendi sırtına yükledi. Tam bir icraat adamıydı, düştüyse de hakkıyla düştü uulleean!!! Desene reis. :/ @Kangai no Jakku
Kenny döndü sandım.Değişin şu ppleriniz bi sayfa full kennyler konuşuyor ayırt edmiyoz@RedTeroR 10 sayfa sadece senin yorumların be.
Çek la gülücüğünü yorumumdan, kenny diye atmışsındır. xdKenny döndü sandım.Değişin şu ppleriniz bi sayfa full kennyler konuşuyor ayırt edmiyoz
Assolist onlar. Herkes biliyor son çıkacaklarını.Kimsede kid'le law nerede diye sormamış.
Kötüler bile iyi biri taraflarına geçtiği zaman ona eski arkadaşlarını öldürme görevi gibi şeyler verir. Bu Drake de denizci olduğu için bunu biliyor. Üstüne vazife bilmiş. O numaralardan birini kesmesi de bu kabilden. Olay bu yoksa başka bişey değil. Zoro haterları burdan size ekmek çıkmaz. Zorlamayın.Zoro’nun 2vs1 yaptığı yok yav... Drake bizimkilere yanlamak için her yolu deniyor olay bu... jsjsj
Bende işin şakasındayım zaten... yoksa 2vs1 yapsa ne olur...? Ortalık savaş alanı... ayrıca Zoro da korsan sonuçta... Drake de yapabileceği en akıllı hamleyi yaptı zaten...Kötüler bile iyi biri taraflarına geçtiği zaman ona eski arkadaşlarını öldürme görevi gibi şeyler verir. Bu Drake de denizci olduğu için bunu biliyor. Üstüne vazife bilmiş. O numarakardan birini kesmesi de bu kabilden. Olay bu yoksa başka bişey değil. Zoro haterlarda burdan size ekmek çıkmaz. Zorlamayın.