Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Kangai no Jakku Bir helva yap da yiyelim gözyaşları eşliğinde :(
Daha açılacak sandıklar var herşey bitmiş değil... 992 gelsin.

Jack'in düşmüş olmasının bir önemi yok adam elinden geleni ardına koymadı, her defasında kaptanı için onlarca adamın önüne atladı, asla geri adım atmadı, ne kadar iş varsa hepsini kendi sırtına yükledi. Tam bir icraat adamıydı, düştüyse de hakkıyla düştü uulleean!!! Desene reis. :/ @Kangai no Jakku
Düşme, yenilme değil abi olay yani o kadar övgüye, güzellemeye rağmen gene eyvallah çekeriz çokta takılmam ancak cidden off-panel bittiyse bu hikaye, One Piece'te hiç bir yan hikayenin önemi yok demektir. direk zaman atlamasıyla Laugh Talee geçelim.
 
Zoro’nun 2vs1 yaptığı yok yav... Drake bizimkilere yanlamak için her yolu deniyor olay bu... jsjsj
Kötüler bile iyi biri taraflarına geçtiği zaman ona eski arkadaşlarını öldürme görevi gibi şeyler verir. Bu Drake de denizci olduğu için bunu biliyor. Üstüne vazife bilmiş. O numaralardan birini kesmesi de bu kabilden. Olay bu yoksa başka bişey değil. Zoro haterları burdan size ekmek çıkmaz. Zorlamayın.
 
Son düzenleme:
Kötüler bile iyi biri taraflarına geçtiği zaman ona eski arkadaşlarını öldürme görevi gibi şeyler verir. Bu Drake de denizci olduğu için bunu biliyor. Üstüne vazife bilmiş. O numarakardan birini kesmesi de bu kabilden. Olay bu yoksa başka bişey değil. Zoro haterlarda burdan size ekmek çıkmaz. Zorlamayın.
Bende işin şakasındayım zaten... yoksa 2vs1 yapsa ne olur...? Ortalık savaş alanı... ayrıca Zoro da korsan sonuçta... Drake de yapabileceği en akıllı hamleyi yaptı zaten... :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık