Onu 2 hafta önce @Aiden ile yaptık zaten.@Monkey D. Chris @Vinsmoke Sanji Asıl suç onaylanmamış spoilerları sayfalarca tartışanlarda.
Yarın bir gün Smoothie Marco'yu vurmuştu diye Marco gömen de çıkar.
Onu 2 hafta önce @Aiden ile yaptık zaten.@Monkey D. Chris @Vinsmoke Sanji Asıl suç onaylanmamış spoilerları sayfalarca tartışanlarda.
Spoilerı paylaşan zaten Aiden'in koreli kız arkadaşı. Birlikte mutlularmış.Onu 2 hafta önce @Aiden ile yaptık zaten.
@Aiden bu haftaki spoilerı : Smoothie bu hafta Marco’yu vurmamış ilk görüşte vurulmuş.Spoilerı paylaşan zaten Aiden'in koreli kız arkadaşı. Birlikte mutlularmış.
Bi an kendimi seçim propagandası yapılmış tüp kuyruğunda vatandaş gibi hissettim.Admin seçilirsen bizi unutma reis@Monkey D. Chris @Vinsmoke Sanji Asıl suç onaylanmamış spoilerları sayfalarca tartışanlarda.
Üzgünüm ama redon onaylı.Bu spoiler fake olmasın lan gün içerisinde hiçbir haber gelmedi. Çok sevmemiştim zaten bölümü fake olsa iyi heyecan olur
Bir Luffy değil neticede bozuk para niyetine harcar şurada Big Mom ı harcayan adamdan bahsediyoruzJack yere düşmüş olabilir .
Amirallere daldığı gösterilen bir tane adamı böyle harcar mı oda saçmalamayın.
Haftaya kalkar "siz beni ne sandınız" der
3 ayda 9 bölüm çizemez bu malFrom ScotchInformer
"Author Echiro Oda mentions that the goal now is for manga to reach Chapter 1000 at the end of this year !!
Comment in Jump Magazine for this week."