Jack'ın hakkı bu değildi adamda muazzam bir dayanıklılık vardı tek bölümde harcandıBU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN ?
Jack'ın hakkı bu değildi adamda muazzam bir dayanıklılık vardı tek bölümde harcandıBU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN ?
Enies Lobby çok güzeldi... Çok uzun olmasına gerek yok ama 2şer 3er bölüm gözümüzü şenlendirsinOda dövüş çizmeyi sevmiyor ama 10 yıldan fazladır adam gibi bi dövüşte çizmezmi adam yazık yani Luffy Doffy Cracker Katakuri ile dövüşürken Sanji ve Zoro çok yavan kaldı.
Ateş kesme sonradan öğrenilen bir şeydi sanırım. Kinemonun marifeti bence açıkçaKinemon olayı en az takıldığım şeylerden birisi. Gerçi kendisini mi övüyor, kılıcını mı övüyor, bilemedim.
Ya bıraz şu salağı ne bulursunuz anlamam bu kızda mis gibi Reiju varken ah o bi gelse tayfaya keşke.?Ben Sanji ve Zoroyu boş vereyim de Yamato yok diye köşemde ağlayayım biraz??
Yamato reis assolist gibi çıkacak.Ben Sanji ve Zoroyu boş vereyim de Yamato yok diye köşemde ağlayayım biraz??
Ya koca beyaz sakalı denizciler birleşip indirdiler, çok büyütmemek lazım derim yani sonuçta adama kaç yüz kişi dalmış.Reis peki benim adamın başından geçenler hakkında ne düşünüyorsun ?
Mantıken öyle olması gerekiyor. Hem benim stilim şöyle böyle yapar deyip, hem de benim kılıcım şöyle böyle deyince düşündürüyor. Keza Kiku'nun kılıcının Kanjuro'ya yaptığı/yapacağı şeyleri görünce insanın aklına soru gelmiyor değil.Ateş kesme sonradan öğrenilen bir şeydi sanırım. Kinemonun marifeti bence açıkça
Jack ölsün zaten. Off panel tarihe karışsın. Tayfadan çok adamı izledik. Wanoya geldik adamın ezik olduğunu da gördük. Hem Sulong formuna kurban olsun. O kadar övüldü bu form bırak da şu Jack'i alsınlar bari.Reis peki benim adamın başından geçenler hakkında ne düşünüyorsun ?