Çabuk Ace haterleri gelmeden..
Zoronun bile düzgün dövüşü düzgün sahnesi yok ki. Hadi Oda Sanjiyi sevmiyo diyoruz. E Zoro?Sanji'nin bence en iyi arcı Enies Lobby ile Alabasta idi. 2 yıl sonraki ise Sanji'nin tayfanın dövüşçülerinden biri olduğunu unutmuş gibi.
Yenilecek elbet ama hybird moda girmeden düşmez. Oda'yı çözdük artık.Bak bir daha teklif yapıyorum. Kf One Piece serisi çıkartalım. Alalım bu arctan Çizer Grubu, Hikaye Grubu ve Fikir Grubu belirleyelim. Biz çıkartalım seriyi. Ama böyle bile olsa Jack kesin yenilir onu belirteyim.
Zoro dövüşüyor en azından. Üstelik daha yrni numbersın silahını kesti. Bu tarz ufak müdahaleler hoş bence. Ama yere düşen silahı Jinbe durduruyor.Zoronun bile düzgün dövüşü düzgün sahnesi yok ki. Hadi Oda Sanjiyi sevmiyo diyoruz. E Zoro?
WCI de ön plandaydı ama benim hissiyatım sanki yan karakterin fb sini izliyormuşuz gibiydi. Mesela o çatıda çok güzel dövüş çizebilirdi. Çatıda Jinbei Sanji den daha çok dikkat çekti. Sonrasında da yemek yaptı Luffy'yi ailesi yardımıyla ordan çıkardı. Ne bileyim Nami, Choppar, Brook, Robin bunları arcı daha kısaydı ama daha doyurucuydu.Daha önce yazıldığı gibş Wcı Sanji'nin arcıydı. Ha ben biraz daha dövüş odaklı bakıyordum o yüzden tam olarak beklentileirm karşılanmadı ama Wcı yine de Sanji'nin arcıydı. Aşçılığı, Luffy ile ilişkisi ve Puding sahneleri ile öne çıktı. Ailesini de görmüş olduk. .
Sanji'nin bence en iyi arcı Enies Lobby ile Alabasta idi. 2 yıl sonraki ise Sanji'nin tayfanın dövüşçülerinden biri olduğunu unutmuş gibi.
Bana Zoro sahneleri de yetersiz geliyo. Zaten adamı WCIde hiç göstermedi. O kadar uzun süreden sonra insanı tatmin ettircek sahneler gerekli ve ben hala Zorodan tatmin olamadım. Bu adam dünyanın en güçlü kılıç ustası olcak bunu biliyorz adam güçleniyo bunu da biliyorz. Ama bunu göremiyorzZoro dövüşüyor en azından. Üstelik daha yrni numbersın silahını kesti. Bu tarz ufak müdahaleler hoş bence. Ama yere düşen silahı Jinbe durduruyor.
Bunu diyen adam Kaido'nun ateşini de keser.Kinemon ateş kesiyordu zaten yaptığı şeye neden şaşırdınız ki bu kadar?