Eğlenceli, simp değil, güzel, güçlü, kesinlikle ayak bağı olmayacal biri, babasına bile karşı çıkabilecek kadar kararlıYa bıraz şu salağı ne bulursunuz anlamam bu kızda mis gibi Reiju varken ah o bi gelse tayfaya keşke.?
Eğlenceli, simp değil, güzel, güçlü, kesinlikle ayak bağı olmayacal biri, babasına bile karşı çıkabilecek kadar kararlıYa bıraz şu salağı ne bulursunuz anlamam bu kızda mis gibi Reiju varken ah o bi gelse tayfaya keşke.?
Assolistler en geç çıkanlarmış?Yamato reis assolist gibi çıkacak.
Ya adamdaki keçi inadı çizmiyor dövüş, Fairy taili hiç sevmem ama onda bile yan karakterler hep dövüş alıyorlardı. Dressrosa 1 bölümü Luffye geri sayıma harcıyor felan aklım almıyor bu adamın editörleri ne işe yarıyor demekten alamıyorum kendimi.Enies Lobby çok güzeldi... Çok uzun olmasına gerek yok ama 2şer 3er bölüm gözümüzü şenlendirsin
Fairy tailda fazlasıyla Gray, Erza, Gajeel, Jelal, Laxus, Mira dövüşü vardı bizde sadece Lütfü...Ya adamdaki keçi inadı çizmiyor dövüş, Fairy taili hiç sevmem ama onda bile yan karakterler hep dövüş alıyorlardı. Dressrosa 1 bölümü Luffye geri sayıma harcıyor felan aklım almıyor bu adamın editörleri ne işe yarıyor demekten alamıyorum kendimi.
Apoo 1 ya da 2 bölüme bizde.Ooo Zoro vs drake ardından zoro drake vs apoo.
Zoro and Drake fight / argue among themselves, but Apoo appears and attacks them. Zoro and X Drake team up to stop him.
Bence ikisi birden abanıp bayıltmışlardır. Ayılınca biraz daha döverler.Kaido'nun yıkımcılarından biri nasıl dövüşü göremeden yenilir.
1-2 yıl ara ver lan.
İmkansız.Çok önceden Ultiyi Usopp alır demiştim, galiba öyle olacak.