Ona rağmen kaptan diyorlar. Engin karizma Kaptanlarının deli olduğunu düşünmelerine rağmen altından çıkamamalarını sağlıyor.O kaçıncı kat gök yüzü oluyor öyle, Zoro ve Jimbei doğrudan hastır çekmiş adama neler yazıyorsun
Ona rağmen kaptan diyorlar. Engin karizma Kaptanlarının deli olduğunu düşünmelerine rağmen altından çıkamamalarını sağlıyor.O kaçıncı kat gök yüzü oluyor öyle, Zoro ve Jimbei doğrudan hastır çekmiş adama neler yazıyorsun
Oda sağlam zıçtı.Koydo nosol yonolocok bolmoyorom, yomroklor yotmoyocok diye ağlamıştı zamanında.
Yanlışın var kardeşimHmm Kin'emon ağzını kestiğine göre Kin'emon > Luffy olmalı. Luffy daha zarar bile verememişti. Bu seride güç dengesi falan yok çıkaralım bence aklımızdan.
Polyanna seni göse kaydımı olayım haftalık bana ders ver derOna rağmen kaptan diyorlar. Engin karizma Kaptanlarının deli olduğunu düşünmelerine rağmen altından çıkamamalarını sağlıyor.
Kaido’yu en azından Kinemon gibi bir babayiğit kesti. Baktığını Allah affetsin Corona’dan yamulmuş kalleş kel kesti...Polyanna seni göse kaydımı olayım haftalık bana ders ver der
@Roronoa Zoro
Yonkoulara şöyle bakıyorum
Bu yonkou değil, bu başka bir şey. Ya da şimdikiler yonkou değil.Polyanna seni göse kaydımı olayım haftalık bana ders ver der
@Roronoa Zoro
Yonkoulara şöyle bakıyorum
Bu adam da zekiyse ben kendimi Einstein ilan ediyorum. Çok boş yaptı çok.Oda sağlam zıçtı.
Otur sıfır.Kaido’yu en azından Kinemon gibi bir babayiğit kesti. Baktığını Allah affetsin Corona’dan yamulmuş kalleş kel kesti...
100 ?Bu yonkou değil, bu başka bir şey. Ya da şimdikiler yonkou değil.
Sen ne örtmeniydin? Ayıptır sorması.Bu adam da zekiyse ben kendimi Einstein ilan ediyorum. Çok boş yaptı çok.