Kaku?Kuki midir? Kuku mudur? Kiku muydu yoksa? Şu Allah affetsin zürafa olan. Meyveyi yediği gibi melez forma geçmişti. Kaido ve adamları kör cahil midir?
Kaku?Kuki midir? Kuku mudur? Kiku muydu yoksa? Şu Allah affetsin zürafa olan. Meyveyi yediği gibi melez forma geçmişti. Kaido ve adamları kör cahil midir?
Biz zoan uyanışı görmeyi beklerken, adamlar hybrit e geçemeden yıkılıyorlar...Kuki midir? Kuku mudur? Kiku muydu yoksa? Şu Allah affetsin zürafa olan. Meyveyi yediği gibi melez forma geçmişti. Kaido ve adamları kör cahil midir?
Değilsin.O kadar dedim zamanında Kaido ateş atacak kinemon kesecek diye ona da güldünüz Ama gerçekleşti. Yonkounun saldırısını kesen, yonkounun kendisini kılıç teması bile olmadan attığı slashla kesen adam, Ace ile top gibi oynar diyorum ona da gülüyorsunuz Ama haklıyım
Kaido, Jack, Queen, King: Melez forma geçmiyoruz çünküüüü Soda üşeniyor.
Saklasın tamam iyi güzelKing’le Queen laylaylom Kaido ve Jack dayak manyağı oldu.Tayfada ki vslere saklıyor olabilir.
Ben geçmişti diye hatırlıyorum daha önce.Öğretmemişlerdir belki. Balık adam kırması sonuçta... Bence varlığını bilmiyor hibrit modun
Sanji'yi arkasından Law ruhunu değiştirdiğinde az gommemistiniz. Zoro engelleri düşmezdi felan deniliyordu.
Zamanında bol keseden sıkıyordunuz işte.;D Şimdi Apo için Drake ile takım olur.
Gözünü sevim konuyu Zoro, Lütfüye çekme zaten bir şey yok övecek sıkmaz bizi.
Drake geçti ve hatta hepsi daha önce geçti.Antik Zoanlarin melez formu yoktur belki
Uyanış çok bunlara açarsa Jack ya da Kaido açar. Canları çok gittiği için.Biz zoan uyanışı görmeyi beklerken, adamlar hybrit e geçemeden yıkılıyorlar...
Ha o garabet evet çok teşekkür ederim.