Disney'e verelim.Manga değil sinema sektörü CGI'ye bütçe ayrılmadığından Melez formlara geçiş kısıtlandırılmıştır
Disney'e verelim.Manga değil sinema sektörü CGI'ye bütçe ayrılmadığından Melez formlara geçiş kısıtlandırılmıştır
Ben orada herkes mal olabilir demiştim meyve yeteneğiyle, sonuçta neyi neyle kıyasladık ona bakmamız lazım. Kinemon'un Law tarafından bölünmesine fazla takılmamak gerek.Reis bu teknik, nefes alan ve gazdan etkilenen herkesi bayıltır.
Buna superpower evreninde negation (hükümsüzleştirme) deniyor.
Bu tür güçler karşısında ne kadar kuvvetli olduğunun bir önemi yok.
Diğer evrenlerde de böyle güçler sürüsüyle var.
Yani Luffy ezik, güçsüz biri olduğu için değil nefes alan bir varlık olduğu için bayıldı orada.
Öğretmemişlerdir belki. Balık adam kırması sonuçta... Bence varlığını bilmiyor hibrit modunBen Zoan olup bu kadar hayvan formunda takılan bi topluluk hatırlamıyorum bu seride. Enayilikten başka bir şey değil. Mahmuta yazık oldu.
Tayfada ki vslere saklıyor olabilir.Ben Zoan olup bu kadar hayvan formunda takılan bi topluluk hatırlamıyorum bu seride. Enayilikten başka bir şey değil. Mahmuta yazık oldu.
Sanji'yi arkasından Law ruhunu değiştirdiğinde az gommemistiniz. Zoro engelleri düşmezdi felan deniliyordu.Ben orada herkes mal olabilir demiştim meyve yeteneğiyle, sonuçta neyi neyle kıyasladık ona bakmamız lazım. Kinemon'un Law tarafından bölünmesine fazla takılmamak gerek.