Yeteeeeeeeeer ulaaaaaaan. Ağzını kesmek ne ya valla b*k etti seriyi ya.
Niye?Artık Mihawk'ın, yonkou seviyesi olduğunu savunmaktan vazgeçtim. Mihawk, amiral seviyesidir.
Kaido böyle bir hasar alıyorsa Mihawk yonkolarla aynı yere konulmaz diyor.
İyi de seride kılıç saldırıları daha bitirici ve etkili. Biz o kadar söyledik bunu anlatamadık. Sonra mangada görünce oda sıvadı oluyor. Cracker de kılıçla kesti mesela luffyi. Sanjinin defalarca tekme atıp anca indirdiği jyabura var ortada. Zoro 2 attı kakuya. Kılıcın bitiriciliği yüksek. Belki g4 kadar yıkıcı bir güç değil ama etkili. Aklınızdaki ezik kinemonu unutun. Dressrosanın falan kinemonla alakası olmadığı için pasiv gösterdi oda orada. Adama dövüş bile çizmedi. O kadar rakibi kolezyumcular indirdi. Sakladı durdu kinemonu.G4 Luffy'e sivrisinek muamelesi yapan Kaido'dan Kinemon'dan ayar yiyen Kaido'ya.Tamam bu adamın yenilmesini mantıklı kılmak için bakın bunun da kanı akıyor yarın Luffy bunu ezdiğinde demeyin nasıl olur böyle bir şey diye yapıyorsun bunu.Ama adama o tek vuruşu yaptırma işte tamam güçlü kudretli ölümsüz gibi adam bunu zaten okuyucu aldı g4 Luffy'e tek attırıp sonra bu sahneleri yapma işte ayar oluyorum şu olaylara.Sırf hapishane sahneleri yaşanması için Luffy'nin esir düşmesi gerektiğinden ve senaryo işlesin diye g4 Luffy'i tekletti.
WB sokaktaki adamdan alıyordu Ölümsüz değiller ya herhalde alacaklarKaido böyle bir hasar alıyorsa Mihawk yonkolarla aynı yere konulmaz diyor.
Geyiğine yazdım zaten yav. Ama Kaido epey güçlü çıkınca en başta böyle olaylar şaşırtmadı değil.WB sokaktaki adamdan alıyordu Ölümsüz değiller ya herhalde alacaklar