Kinemon'un Dressrosadaki tepkileri anormal değil bu arada. Büyük ihtimalle en büyük saldırısı ateşe karşı. Diğer saldırıları bu kadar üst seviye değildir. Yine de gayet kaliteli herif çıktı
Gel biz Jack konuşalım.Karakterin karakteri olacak ki karşı çıkasın ben de bilmiyordur aha adamlar burada Drake'nin köye ne yaptğını söylediler çenemi kapadım, şu at gözlüklerini çıkarın atık
Jack'e bu yapılır mı beGel biz Jack konuşalım.
Adamı weak trio'nun dibine sokana kadar durmayacak herhalde. Bence Sanji'yi off-panel'de falan öldürsün, severleri olarak biz de eziyetten kurtulmuş oluruz artık.Beyler Oda bildiğiniz Sanji'nin olayını unutmuş yoksa böyle bir şey olamaz harbi. En karşı çıkması gereken adam Sanji orada.
Avatar güzel ama yanlış zamanda yaptığın için soğuyacaksın. Tekniği biliyor olmak ayrı bu kadar yoğun ve büyük çaplı saldırıları karşılamak ayrı. Kinemon Kaido'nun ateşini komple kesebilecek çapta bir karakter gibi durmadı hiçbir zaman. Hadi zorlayalım nihai tekniği falan olsun eyvallah deriz ama fazlası zarar. Bunu burdan alın diye okuyorum her bölümü yemin ederim varlığı büyük zararKinemon'un Dressrosadaki tepkileri anormal değil bu arada. Büyük ihtimalle en büyük saldırısı ateşe karşı. Diğer saldırıları bu kadar üst seviye değildir. Yine de gayet kaliteli herif çıktı