Momo'yu kurtardım bana iki arc yeter bu aksiyon diye yakıyor sigarasını şu anGerizekalı sanji ya...Jinbei sonradan gelip karşı çıkıyor adamın Wanodaki olaylardan haberin yok sen adamla dövüşmüş adamsın ağırlığını koymuyorsun
Momo'yu kurtardım bana iki arc yeter bu aksiyon diye yakıyor sigarasını şu anGerizekalı sanji ya...Jinbei sonradan gelip karşı çıkıyor adamın Wanodaki olaylardan haberin yok sen adamla dövüşmüş adamsın ağırlığını koymuyorsun
Hocam şu an Drake boşta hala geç değilBu nasıl spoiler arkadaş evlat acısı gibi, tansiyonum düştü birader idmana gidecektim kalkacak gücüm kalmadı düştüğümüz durumlara bak Oda ne deyim sana ben ne deyim NE DEYİMMMM
Bari 1 bölüm vs çiz alçak adam.ALLAH BELANI VERSIN ODA
O kadar paralel çizdi ama Marco'ya yıkımcı aldırmaması gerekiyor. Bu adam BB haricinde Yonko olmaya en yakın aday gösterilmiş birisi, bir zahmet King'den güçlü olsun. Ya da King'e karşı savaşacaksa kendini kasmayıp support rolü oynasın.Marco aradan çekilirse yıkımcı alabiliriz .Marco joker kartı gibi nerede çıkacaği belli değil şuan.
Karakterin karakteri olacak ki karşı çıkasın ben de bilmiyordur dedim, aha adamlar burada Drake'nin köye ne yaptğını söylediler çenemi kapadım, şu at gözlüklerini çıkarın atıkAman Red aman şimdi cevap versek 10 saat yazacaksın biliyorum ben seni. Senin karşına Alpa gibi biri lazım.
Reis cigarretes after sex durumu aslında kabullenebilirMomo'yu kurtardım bana iki arc yeter bu aksiyon diye yakıyor sigarasını şu an