Kid'i de zurnaladı ya ?Zoronun kapismadigi nova bir tek Kid kaldı herhalde Wanoda
Kardeş karaktersizlik yapana da karaktersiz demeyek mi ?Yahu senin yorumları tam beğeneceğim en sona bi geliyorum Luffy'ye yine laf gelmiş.
Marco aradan çekilirse yıkımcı alabiliriz .Marco joker kartı gibi nerede çıkacaği belli değil şuan.Üç ihtimal kaldı. Ya Sanji'ye yıkımcı verecek, ya Sanji'ye Who's Who/Sasaki ikilisinden birisini verecek, ya da Sanji'nin bu arc yine bir dövüşü yok. Ne yazık ki benim görüşüm üçüncü seçenek...
Aman Red aman şimdi cevap versek 10 saat yazacaksın biliyorum ben seni. Senin karşına Alpa gibi biri lazım.Kid'i de zurnaladı ya ?
Kardeş karaktersizlik yapana da karaktersiz demeyek mi ?
Tamam da yine bunlar hep Oda’ nın halt yemesi işte... o yüzden insanlar hakkı... hem işin zevkli yanı bu... spoiler gelir ve daha bölüm çıkmadan herkes içini döker...Jack veya başka bir konu bu kadar uçlarda gezmeye gerek yok Bushi. Aralar milleti her anlamda soğuttu tamam ama kocaman insanlarız bir çıksın bölüm okuyalım Jack'in fişinin çekildiğinden emin olalım söveriz o zaman hep beraber. Bu arc dövüş çizmiyorum diye bir olay olamaz eli yanlışlıkla kaysa vs çıkar o ortamdan rahat olun
Veyahut Drake'in Drake olduğunu bilmiyor. Bakalım Oda ne açıklama yapacak, tabi yaparsa.Luffy ya mal ya da Drake'in köyü mahvettiğini bilmiyor.