O sırada onları görmeden balon olduğunu iddia edenler:"Korsanlar Kralı", "Dünyanın En Güçlü Adamı", "Dünyanın Kralı", "Denizci Kahramanı", "Kılıç Tanrısı"
O sırada onları görmeden balon olduğunu iddia edenler:"Korsanlar Kralı", "Dünyanın En Güçlü Adamı", "Dünyanın Kralı", "Denizci Kahramanı", "Kılıç Tanrısı"
Amiral lobisinin yonko lobisinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum hatta forumda amiral savunan ciddi bir kesim olduğunu da düşünüyorum.Amirallerde bu tarz kekoluk çıkmazsa kendi adıma adamların hakkını yediğimi söyleyebilirim diğerlerini bilemem tabii ki.Oda kurgu uğruna her zaman güç dengeleriyle hamur gibi oynayan birisi olduğunu ama genel bir sıralama olduğunu düşünüyorum kendi adıma her zaman.Dostum @Aiden vb. biz bu forumda dalga geçilen azınlık taraftayız. Akainu'ya Yonkolar karşısında %8 şans verilirken de savunduk %40 şans verilirken de. Big Meme'nin başına gelenler Amirallere gelmez diye düşünüyorum. Dediklerin çıkarsa kaçacak değiliz. Çünkü dalga geçilmeye alıştık.
Big Meme ve Kaido savunma yapmasa bile G4 bunları uçuramaz diyenler şimdi Oda manga yazmayı bilmiyor diyor. Bence sen bu kişileri bulup neden ölü taklidi yapıyorsunuz de.
Olsun sonuçta hiç bir şey de yapamadı ezik işte ne yapcan Zoro bile fujiye karşı saldırı yaptı o basıncın altında. Sanji daha kingin itmesinden kaçamıyorSanji suit ile büyük bir hasar almamış galiba ?
Sanji yapması gerekeni zaten yaptı Momo'yu kurtararak.King dediğin adamı Sanji alabiliyorsa Luffy bu yeni hakiyle yener Kaido ya da Linlin'i.Olsun sonuçta hiç bir şey de yapamadı ezik işte ne yapcan
Başarısız bir girişim. :/Olsun sonuçta hiç bir şey de yapamadı ezik işte ne yapcan Zoro bile fujiye karşı saldırı yaptı o basıncın altında. Sanji daha kingin itmesinden kaçamıyor
Suit büyük güç cidden. Bu Judge vasıfsızı nasıl yaptı acaba.. Vegapunk'ın denizcilere yapmasını beklerdim ben. :/Sanji suit ile büyük bir hasar almamış galiba ?