Öyle olsun. insan kılıcının ters tarafıyla keser. Ne o tokat falan beni hafife mi alıyorsun ? karşıma çık düelloya çağırıyorum seniYok yav burada ki olay Luffy değil, sana tokat atıyorum gibi olsun diye attım jsjsjsj
Teach>Franky’nin motoru...Bir Shanks kaldı onun da kestanesini Teach çizecek
Hahaha o aklıma gelmedi bak, gelse Zoro’nun, Sanji’yi bayılttığı sayfayı atardım sjsjsjÖyle olsun. insan kılıcının ters tarafıyla keser. Ne o tokat falan beni hafife mi alıyorsun ? karşıma çık düelloya çağırıyorum seni
Dostum @Aiden vb. biz bu forumda dalga geçilen azınlık taraftayız. Akainu'ya Yonkolar karşısında %8 şans verilirken de savunduk %40 şans verilirken de. Big Meme'nin başına gelenler Amirallere gelmez diye düşünüyorum. Dediklerin çıkarsa kaçacak değiliz. Çünkü dalga geçilmeye alıştık.Amiral fanı adam.Amirallerin bu tarz kekolıkları çıktığında ya da dayak yediklerinde ölü taklidi yapacak .d
"Korsanlar Kralı", "Dünyanın En Güçlü Adamı", "Dünyanın Kralı", "Denizci Kahramanı", "Kılıç Tanrısı"Roger&WB&Xebec&Garp. Gerisi kumda oynasın.
Bunlara Ryuma ve Joy Boy da katılacak diye umuyorum.
Big Mom yonkodan sayılmıyor onu farkettim. Savunmalarda onu sürekli hariç tutuyorlar suçu Odaya atarak. MFde amirallere karşı Luffy çizen de Aokiji vs tayfa çizen de Oda. Şu Kaido da patlayınca güzel oldu. Shanks o kadar patlamaz diye düşünüyorum tek umut vaat eden oDostum @Aiden vb. biz bu forumda dalga geçilen azınlık taraftayız. Akainu'ya Yonkolar karşısında %8 şans verilirken de savunduk %40 şans verilirken de. Big Meme'nin başına gelenler Amirallere gelmez diye düşünüyorum. Dediklerin çıkarsa kaçacak değiliz. Çünkü dalga geçilmeye alıştık.
Big Meme ve Kaido savunma yapmasa bile G4 bunları uçuramaz diyenler şimdi Oda manga yazmayı bilmiyor diyor. Bence sen bu kişileri bulup neden ölü taklidi yapıyorsunuz de.
Hükümetin adamı patlamaz.Big Mom yonkodan sayılmıyor onu farkettim. Savunmalarda onu hariç tutuyorlar. Şu Kaido da patlayınca güzel oldu. Shanks o kadar patlamaz diye düşünüyorum tek umut vaat eden o