- Franky ve Robin birlikte dövüşüyormuş.
- Franky ve Robin birlikte dövüşüyormuş.
Reyiz Kaçacağına Bm’ye yapsın işte, ikisi de Yonko sonuçta... biz ise doğru 10 yıldır bu anı bekliyoruz... ama beklentilermiz karşılanacakmış gibi hissediyorum...Aynı şey değil. Zoro'nun ne sakladığını bilmiyorsun ki 10 yıldır saklıyor diyorsunuz. Luffy yeni teknik öğrendi en son ağaca yaptı gördük daha başka bir şeye yaptığını görmedik.
Travma yaşattılar çocuğa nasıl kaçmasın, Bigmom'u görünce tövbe haşa Allah'ı görmüş gibi titreme geliyor KK'yeReyiz Kaçacağına Bm’ye yapsın işte, ikisi de Yonko sonuçta... biz ise doğru 10 yıldır bu anı bekliyoruz... ama beklentilermiz karşılanacakmış gibi hissediyorum...
Kuzan fişini çekiyordu Marco gelmese.Mf Luffy'yi Sengoku+3 Amiral üst üste koyamamış Mihawk'ın koyamaması normal değil mi
Geçen dedim ya; KK olanlarda hastalıkmış bu BM korkusu...Travma yaşattılar çocuğa nasıl kaçmasın, Bigmom'u görünce tövbe haşa Allah'ı görmüş gibi titreme geliyor KK'ye
Amiral fanı adam.Amirallerin bu tarz kekolıkları çıktığında ya da dayak yediklerinde ölü taklidi yapacak .dAradan sıyrılmaya çalışıyorsun da senlik hiçbir kazanım yok be sensey bu bölümde.::d
Yapsın diyorum ben de işte ama yapmıyor ya yapamıyor ya yapmıyor. Bence yapmıyor. Kaido'da göreceğiz etkisini onu bozmak istemiyor olabilir Oda.Reyiz Kaçacağına Bm’ye yapsın işte, ikisi de Yonko sonuçta... biz ise doğru 10 yıldır bu anı bekliyoruz... ama beklentilermiz karşılanacakmış gibi hissediyorum...