Sen motoru Enma ile karıştırdın sanırım. Franky olmadan o motor bir hiç. :/Hahahha Franky motora haki mi bastı diyorsun yani...? ?
Sen motoru Enma ile karıştırdın sanırım. Franky olmadan o motor bir hiç. :/Hahahha Franky motora haki mi bastı diyorsun yani...? ?
Meh... Franky donla gezen bir soytarıdır... hemen hadım edilmelidir...!Sen motoru Enma ile karıştırdın sanırım. Franky olmadan o motor bir hiç. :/
Bu bahsettiğim Power up'ı alırsa King ile anca başa baş dövüşebilir bence.doğru diyon reyiz 2 tane daha alsa adamı yonkou yapacaklar yeter sanjiye power up zaten hızlıydı birde suit verdiler eforsuz geppo kullanabiliyor
Robin’e bak iri adamları seviyor resmen...Arkadaşlar Franky değilmiş Robin ile dövüşen Jinbe imiş. Neyse Franky out Jinbe in oldu.
Valla dediğim gibi karakterin zeka ve güvenirlik anlamında bir ağırlığı kalmadı. Fazla tutarsız ama gücü yatsınamaz. Çocukluğundan beri gösterilen sinir krizini göstermeden Oda karakteri silmez diye düşünüyorum. Bir anda tüm forum "OHA çok güclü" falan diyeceği bir bölüm görüceceğiz. O zaman kadar "BM ÇÖP" benim için de herkes için de.Ben artık ciddiye alamıyorum. Ancak dağa taşa ya da düşmanlara falan zarar verir.
Sorma. 2 senede Dragon ile beraber kaldı. Dragon bile özlüyor başlatmayın Luffynize Robinim naptı diyor.Robin’e bak iri adamları seviyor resmen...