Hemen hazırlar Sanjiye sallamaya, Kingin Sanjiden kaçmadığı ne malum. Hani King Sanjiyi dövüp ismini yüceltecekti hahaha Sanji sapasağlam ve Kingi öldürmeye hazır.Çok az detay var. Sanji ile ilgili yorum yapmak için geniş özeti görmek gerek.
Hemen hazırlar Sanjiye sallamaya, Kingin Sanjiden kaçmadığı ne malum. Hani King Sanjiyi dövüp ismini yüceltecekti hahaha Sanji sapasağlam ve Kingi öldürmeye hazır.Çok az detay var. Sanji ile ilgili yorum yapmak için geniş özeti görmek gerek.
Topukları mabadına vura vura kaçmıştır hemde.Çarptıktan sonra olay yerinden ayrılmışsa, King kaçmış demektir aksini iddia eden kılıç fanıdır.
Yaşlı BM daha güçlü. O kilolar kadını daha dayanıklı yapıyor. Genç BM habire hamile dolaşan kadın yahu. Yok gençliğinde Roger BM'den korkmuş falan.Yıllarca yonko fanboyları yonkoların zayıflıklarını o karakterlerden ayrı tuttu. Ama biz yılmadan anlattık genç WB'nin, stabil Big Meme'nin vb. olmadıgını. Bu bölümlerle ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gördüm. Gerçek BM işte bu bölümdeki BM. Başka bir BM yok ki şok oluyorsunuz.
Hyo emice Luffy'nin savunmasına rağmen ölüyordu az kalsın nasıl hasarsız çıktı yahu.Kny geçti de ikl ciltleri bile sattı ya. Adil olmaz.
Hyo bile hasarsız çıktı ya ondan. Asıl soru Luffy neden vurmuyor? Ulan big Mom'ı bırakıp nereye gidiyorsun. :/
doğru diyon reyiz 2 tane daha alsa adamı yonkou yapacaklar yeter sanjiye power up zaten hızlıydı birde suit verdiler eforsuz geppo kullanabiliyorSanji bu bölüm görünmez, tahminimce bir sonraki bölüm görünür. Suit'i kullanması ve/veya King'den aldığı o öldürücü darbe küçükken uyanmayan süper insan hücrelerinin uyanmasına sebep olur.
Daha bunun Zeus kısmı var değil mi...Keşke hatırlatmasaydın. Kadını konuşmaya başladıkça içimden bir şeyler kopup gidiyor.:/ Oda'nın da, o yanındaki süs eşyası editörlerin de....Neyse sakinim...Aynen. Çok üzülüyorum. Onca hale soktu. Bu saatten sonra Nami zeusu alamazsa Nami'nin kendi beceriksizliğidir. E.Oda, Mom'ı öyle rezil hallere düşürüyor ki vallahi Bepo bile sulong formda hasar verir gözüyle bakıyorum artık. Şu yorumları bize yaptıran E.Oda utan utan utan.
chopper döver
Chopper ağzını yüzünü kırar, boşuna gel Bigmom diye bağırmıyordu Kralchopper döver