Mihawk şu anki Luffy ile karşılaşırsa bu sefer ertelemeyi bırak adadan kaçar.Doğrun dedin reyiz, yine her zaman ki gibi kaçar nasıl olsa... ben onu unutmuşum...
Mihawk şu anki Luffy ile karşılaşırsa bu sefer ertelemeyi bırak adadan kaçar.Doğrun dedin reyiz, yine her zaman ki gibi kaçar nasıl olsa... ben onu unutmuşum...
Severek ayrıldı onlar yalan söylemeMihawk da vistadan kaçmıştı
Ben artık ciddiye alamıyorum. Ancak dağa taşa ya da düşmanlara falan zarar verir.Yani bu kadını boş senaryo saçmalıklarıyla palyaçoya çevirmiş Oda ama hala olası bir kriz geçirtip ortalığı yok edebilir. Nuke gibi duruyor bence şuan BM.
Fanlarına zaten sabır diliyorum. Ama olay fanlarından çıkıp tüm OP severleri kapsamaya başladı. Big Mom'a aşık falan değilim ama kadının düştüğü halleri görünce yer yarılsa da içine girsem de görmesem diyorum.E.Oda resmen kadının gücünü kullanmasına izin vermiyor. Şu hali çok can sıkıcı. Fanı olsam çıldırırdım.
O kaçmak değil reyiz... taktiksel geri çekilme nsjsjsMihawk da vistadan kaçmıştı
Mihawk’ın rakibi Zoro o yüzden rahat rahat takılıyor, ayrıca daha Luffy’nin, Shanks be Mihawk için zamanı var...Mihawk şu anki Luffy ile karşılaşırsa bu sefer ertelemeyi bırak adadan kaçar.
O daha çok değişir, kalsın.@Smoker
Bölümün ismi "Kaybetmek istemiyorum" da olabilirmiş , istersen düzenle.
Ben (kaybedecekmişiz gibi hissetmiyorum) anladım.@Smoker
Bölümün ismi "Kaybetmek istemiyorum" da olabilirmiş , istersen düzenle.