Şu Zoro, Luffy’nin yanına gelsin de İkisi Bm’yi dövsün yav... Hem Luffy de kaçmaz artık Zoro var yanında çünkü...
Ya getirsin getirmesin o ayrı o konu da her ne olursa olsun(açlık, hafıza kaybı) bu kadar da kötü kullanılmaz ya. El insaf...OP ya bu. 20 yıdır emek verdin sen buna..o kadar haklısınki aptal oda hala ezmek peşinde en başından wanoya almıyacaktı bmyi şimdiye güç dengesi oturmuş olurdu
O bir seferlikti. Umarım daha fazla KnY gibi seriler görürüz de Oda ben nerede hata yapıyorum diye düşünür. Cidden aklım almıyor ya. Bak mesela Luffy'yi istediği kadar kötü durumları düşürsün, bunun açıklaması vs olur da kadın imparator olmuş, kadına Luffy muamelesi yapınca çok fena sırıtıyor işte. Big Mom spoilerı görünce başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oluyorum artık.:/KnY satışta farkı koymadı mı ya? One Piece fanları ne kadar kötü seri olduğunu, animesinin taşıdığını tartışadursun, adam tokatladı geçti. Çakıldı sayılmaz mı
Hayalet korkusu var muhtemelen. Görünmez bir şey iki tokat atınca korkup abisine kaçmış.Ya da King, Sanji'yi ortadan ikiye ayırmış, diğerlerine yönelmiş.
İşin garibi tayfada sadece Luffye üstün gelmesi :d Öyle değişik kadın. Hani Yonko Amiral tartışmalarına kadını sokmuyorlar yonko diye hiçbir yerdeO bir seferlikti. Umarım daha fazla KnY gibi seriler görürüz de Oda ben nerede hata yapıyorum diye düşünür. Cidden aklım almıyor ya. Bak mesela Luffy'yi istediği kadar kötü durumları düşürsün, bunun açıklaması vs olur da kadın imparator olmuş, kadına Luffy muamelesi yapınca çok fena sırıtıyor işte. Big Mom spoilerı görünce başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oluyorum artık.:/
Wg kanına işlemişSanjiyi elek gibi delmişler
Big Mom'dan kaçarken Im-sama'yı bulmamız yok mu Zoro'yla?Şu Zoro, Luffy’nin yanına gelsin de İkisi Bm’yi dövsün yav... Hem Luffy de kaçmaz artık Zoro var yanında çünkü...