Robin -Jinbei > Sanji-Zoro-Luffy kabul etmemiz gerek
ölürse mont d or var güçlü değil ama aklını kullanabiliyorPerospero gibi zeki, kurnaz ve tayfasını düşünen adamların kaptan olması lazım da Peros'u harcayacaklar ağam bu arc. Çok pis ölecek
Düşük bütçeli Perospero o.ölürse mont d or var güçlü değil ama aklını kullanabiliyor
o kadar haklısınki aptal oda hala ezmek peşinde en başından wanoya almıyacaktı bmyi şimdiye güç dengesi oturmuş olurduBenim şu Big Mom konusunu hala aklım almıyor. Hani çevresindeki kimse bir şey demiyor mu bu Oda'ya ya bu kadar abartma falan diye. Bana göre kendi eserine ihanet gibi bir şey lan bu. Yani Oda'nın sırf Big Mom'ı kullanışı yüzünden OP'un çakılmasını istiyorum artık. Kendi serisine bu kadar dikkat etmeyene ne hali varsa görsün demek bana normal geliyor artık.
Düğünde şoka girmeden önceki hali gibi olmalıydı normalde, ama o günden beridir sürekli değer kaybediyor.Ayağı takılıp düşmese ortalığı dağıtacakta dua etsinler.
KnY satışta farkı koymadı mı ya? One Piece fanları ne kadar kötü seri olduğunu, animesinin taşıdığını tartışadursun, adam tokatladı geçti. Çakıldı sayılmaz mıBenim şu Big Mom konusunu hala aklım almıyor. Hani çevresindeki kimse bir şey demiyor mu bu Oda'ya ya bu kadar abartma falan diye. Bana göre kendi eserine ihanet gibi bir şey lan bu. Yani Oda'nın sırf Big Mom'ı kullanışı yüzünden OP'un çakılmasını istiyorum artık. Kendi serisine bu kadar dikkat etmeyene ne hali varsa görsün demek bana normal geliyor artık.