Kaido karşısında tank görevi görerek muazzam işlere imza atacakken King'le dövüştürmek Marco'yu harcamak olur bence. Kınlar yanlış yaptı komutanlara dalacaklardı yalandan oyalanıyorlar yukarıda anasını satayım
Veyahut üstünü kapatabilirler. Morgans falan da yok. İstihbarat alamayabilir.İşin garip yanı Wano sonu gazetelerde Begeyi, Germayı ekibine aldı demicek. Marcoyu altına aldı denilecek. Baya sansasyonel bir olay. Yonko tayfasını altına alıyor gibi.
Bence de. Sulong formu ile Neko ve Inu'nun yıkımcı tutması gerekirdi zaten. Boşa telef edecek Oda onları.Kaido karşısında tank görevi görerek muazzam işlere imza atacakken King'le dövüştürmek Marco'yu harcamak olur bence. Kınlar yanlış yaptı komutanlara dalacaklardı yalandan oyalanıyorlar yukarıda anasını satayım
9 kın vs Kaido offpanel olur mu sence? Sulongları göstermeden. Sulonglar olmasa ben yerde yatan 9 samuraya kesin bakıyorum da hala muallaktayımVeyahut üstünü kapatabilirler. Morgans falan da yok. İstihbarat alamayabilir.
Aklındaki komutan karşılaşmalarını merak ediyorum ben.Kaido karşısında tank görevi görerek muazzam işlere imza atacakken King'le dövüştürmek Marco'yu harcamak olur bence. Kınlar yanlış yaptı komutanlara dalacaklardı yalandan oyalanıyorlar yukarıda anasını satayım
Bir büyük yok ki başlarında vursun kafalarına sevecem derdinizi benim dediklerimi yapacaksınız diye yönlendirsin bunları. İntikamsa komutanlardan da alman lazım zaten o intikamıBence de. Sulong formu ile Neko ve Inu'nun yıkımcı tutması gerekirdi zaten. Boşa telef edecek Oda onları.
Bana da. İsimlerinde hayır yok la. O ne öyle topitop gibi. Reislere "all star" yakışır.Sorun şu ki zaten serinin sonundayız hemen hemen.
Canavar Üçlünün bulunduğu Arc.'ta , bireysel kapışmalarda hangisi önemli bir insanı karşısına almamış?
Hep Arc.'ta en önemli isimleri aldı bu 3 kişi.
Zoro ; King'i , Queen'i veya Jack'i alabiliyor olarak görmemizin ardından Sanji'ye bu haksızlığı nasıl yapıyoruz?
Bana Zoro'nun ve Sanji'nin tobiroppoları alması acayip saçma geliyor.Alabilirler elbette ama bence daha büyük kişileri karşılarına almaları gerekiyor.
Serinin en büyük savaşı ve yavaştan sona yaklaşıyoruz , burada alamayacaklar da seri sonunda Karasakal'a veya amirallere karşı mı gelecekler?
Çok büyük ihtimal son savaşta ortaya çıkacaklar veya filonun kurulduğu zaman söylenen olayda olacaklar.Şu filoyu ne zaman gösterecek ben onu merak ediyorum.
Denjiro + Zoro vs King ya da Sanji + Zoro vs King.Aklındaki komutan karşılaşmalarını merak ediyorum ben.
Marco , Sanji da almayacaksa kim alacak King'i?