Üye silindi 5781
SubanallahSanıyorum önümüzdeki hafta da ara vermeyecek Oda ve üst üste üç bölüm okumuş olacağız gençler.
SubanallahSanıyorum önümüzdeki hafta da ara vermeyecek Oda ve üst üste üç bölüm okumuş olacağız gençler.
Uzadığı yeter zaten. Artık seneryo menaryo yok. Bam bam bam.Bu senaryo arcın çok hızlı biteceği bir noktaya doğru götürür işi.
Reisin gözü yükseklerde.Ya Luffy başlıycam çatına. Dibinde Yonkou var ayağa kalksa tüm arkadaşlarını öldürecek hala çatı da çatı diyorsun.
İki bölüm önce hepinizi gömeceğim diyordu. Göm gitsin işte. Hazır yonko varken şu yeni tekniği dene en kötü. Hayır, bide yukarı gitse bile big Mom başı boş kalmış olacak. Oda ne düşünüyor acaba...Ya Luffy başlıycam çatına. Dibinde Yonkou var ayağa kalksa tüm arkadaşlarını öldürecek hala çatı da çatı diyorsun.
BölümSanıyorum önümüzdeki hafta da ara vermeyecek Oda ve üst üste üç bölüm okumuş olacağız gençler.
Bence şu an Wano'daki en belirsiz konu Big Mom'un nasıl halledileceği ..keşke Wano'ya gelmeseydiİki bölüm önce hepinizi gömeceğim diyordu. Göm gitsin işte. Hazır yonko varken şu yeni tekniği dene en kötü. Hayır, bide yukarı gitse bile big Mom başı boş kalmış olacak. Oda ne düşünüyor acaba...
Sanji tek yeter Big Mom'a diyordur Oda.İki bölüm önce hepinizi gömeceğim diyordu. Göm gitsin işte. Hazır yonko varken şu yeni tekniği dene en kötü. Hayır, bide yukarı gitse bile big Mom başı boş kalmış olacak. Oda ne düşünüyor acaba...
Keşke Oda biraz cesur olsaydı da o suya düştüğü anda öldürseydi. Kanser gibi karakter.Bence şu an Wano'daki en belirsiz konu Big Mom nasıl halledilecek , keşke Wano'ya gelmeseydi
Usop o sapanla gitsin kuş falan avlasın.Strong World filminde Luffyi Shkinin doktoru ile goril durdurmaya kalkışınca Sanji ve Zoronun yolu açtığı sahne vardı
benzerini king ve queene yapsalar çok güzel olur.
En berbat kapak hikayesinin bu kadar devam ettirilmesi çok kötü.Ara olmamasına şaşırır olduk .
Bu arc umarım Sogekingi görürüz.