Seriyi 2014 sonu 2015 başından beri güncelden okuyorum.Şunu söyleyebilirim ki şu ana kadar Bege'nin kapak hikayesi okuduklarım arasında en sıkıcısı.
Raizo kesmedi ya. Sen de abartma. xd Ama Kiku ve Kin deldi ... :/ Aklıma Zoro'yu bırak, daha güçlü isimlerin bile kesemeyeceğin, yazanların yorumları geldi. xd Şimdi de Tobi Roppo'dan birisini yense kesemez deniliyor. Sanırsın komutan seviyesinde adam bunlar da hareket bile edemeyecekler dövüş sonunda. :/Oden gibi kesmesi lazım.Büyük iş için.Raizo'nun kestiği adam Kaido yoksa.
Sasaki vs Jinbei desek.Sanji'nin Tobiroppoları dalmasının ardından diğer tayfa üyelerinin ne yapacağı konusunda aklımda soru işaretleri oluyor.
Brook , Franky , Robin , Nami , Usopp , Chopper ????
Bunlar vs atmayacak mı? Sanji Tobiroppo seviyesindeyse zaten diğerlerinin hiçbir şansı yok.
Demek ki Hasır Şapkalılar ittifakları sayesinde korsanlar kralı olacak , tayfa üyeleri sayesinde değil.
Krala o kadar kolay ulaşamazsın mı diyecek :dRaizo kesmedi ya. Sen de abartma. xd Ama Kiku ve Kin deldi ... :/ Aklıma Zoro'yu bırak, daha güçlü isimlerin bile kesemeyeceği yazılan yorumları geldi bir ara. Şimdi de Tobi Roppo'dan birisini yense kesemez deniliyor. Sanırsın komutan seviyesinde adam bunlar da hareket bile edemeyecek dövüş sonunda. :/
Bu arada King ve Queen'i umarım Zoro ve Sanji karşılamaz. Marco'dan giriş bekliyorum.
Ace'ın kardeşi diyebilir. Fakat Marco ile dövüşmesini bekliyorum. Hatta önceden de yazdım ödülleri aynı anda açıklanır.Krala o kadar kolay ulaşamazsın mı diyecek :d
Herkesin derdi Sanji olmuş valla.Çok az detay var. Sanji ile ilgili yorum yapmak için geniş özeti görmek gerek.
Şu filoyu ne zaman gösterecek ben onu merak ediyorum.Seriyi 2014 sonu 2015 başından beri güncelden okuyorum.Şunu söyleyebilirim ki şu ana kadar Bege'nin kapak hikayesi okuduklarım arasında en sıkıcısı.
İşin garip yanı Wano sonu gazetelerde Begeyi, Germayı ekibine aldı demicek. Marcoyu altına aldı denilecek. Baya sansasyonel bir olay. Yonko tayfasını altına alıyor almasa bile. Ödülü deli uçuracaklarAce'ın kardeşine diyebilir. Fakat Marco ile dövüşmesini bekliyorum. Hatta önceden de yazdım ödülleri aynı anda açıklanır.