Kaido kesmek büyük bir iş değil.Yapacağı tek iş gifter kesmek olsa haklısın reyiz ama Kaido falan kesecek...
Kaido kesmek büyük bir iş değil.Yapacağı tek iş gifter kesmek olsa haklısın reyiz ama Kaido falan kesecek...
Nasıl kestine bağlı reyiz...Kaido kesmek büyük bir iş değil.
Şu açıdan haklısın. Bu arctan sonra bir daha ölümüne 1v1 fırsatı için bir kaç sene geçecek zaten.Sorun şu ki zaten serinin sonundayız hemen hemen.
Canavar Üçlünün bulunduğu Arc.'ta , bireysel kapışmalarda hangisi önemli bir insanı karşısına almamış?
Hep Arc.'ta en önemli isimleri aldı bu 3 kişi.
Zoro ; King'i , Queen'i veya Jack'i alabiliyor olarak görmemizin ardından Sanji'ye bu haksızlığı nasıl yapıyoruz?
Bana Zoro'nun ve Sanji'nin tobiroppoları alması acayip saçma geliyor.Alabilirler elbette ama bence daha büyük kişileri karşılarına almaları gerekiyor.
Serinin en büyük savaşı ve yavaştan sona yaklaşıyoruz , burada alamayacaklar da seri sonunda Karasakal'a veya amirallere karşı mı gelecekler?
Hemen hemen sonunda değiliz ya temizinden bir üç arc daha ciddi dövüşlere girer bizimkiler. Zoro için de benzer şeyler söylüyorum ben zaten. Onun en güçlü topitoppoyu alıp Kaido'yu yaralaması Sanji'nin de yardımla Queen alması gayet yeterli aksiyonlardır şimdilik.Sorun şu ki zaten serinin sonundayız hemen hemen.
Canavar Üçlünün bulunduğu Arc.'ta , bireysel kapışmalarda hangisi önemli bir insanı karşısına almamış?
Hep Arc.'ta en önemli isimleri aldı bu 3 kişi.
Zoro ; King'i , Queen'i veya Jack'i alabiliyor olarak görmemizin ardından Sanji'ye bu haksızlığı nasıl yapıyoruz?
Bana Zoro'nun ve Sanji'nin tobiroppoları alması acayip saçma geliyor.Alabilirler elbette ama bence daha büyük kişileri karşılarına almaları gerekiyor.
Serinin en büyük savaşı ve yavaştan sona yaklaşıyoruz , burada alamayacaklar da seri sonunda Karasakal'a veya amirallere karşı mı gelecekler?
Oden gibi kesmesi lazım.Büyük iş için.Raizo'nun kestiği adam Kaido yoksa.Nasıl kestine bağlı reyiz...
O da olur. Bakalım hangisi olursa olsun da olsun artık!Ben daha çok enies loby ye benzettim
Big Mom Franky yüzünden kısa süreli dövüş dışı kaldı ise Akainudan özür dileyecek misin MichirouKaido kesmek büyük bir iş değil.
Keserse Oden ile çok benzer şekilde kesecektir. Enma dışında bir kılıçla da kesebilir yani. Etkisi ise Oden kadar olmaz muhtemelen. Oden kestikten sonra Kaido ecelini görmüştü.Oden gibi kesmesi lazım.Büyük iş için.Raizo'nun kestiği adam Kaido yoksa.