Evet King kahramanımız Sanji karşısında tutunamamış ve kaçmıştır.Olayı bilmiyorum ama teknik olarak dövüşü terk eden King olmuyor mu durumda? Sanji yerden kalktığında King gitmiş zaten.
Evet King kahramanımız Sanji karşısında tutunamamış ve kaçmıştır.Olayı bilmiyorum ama teknik olarak dövüşü terk eden King olmuyor mu durumda? Sanji yerden kalktığında King gitmiş zaten.
Yapma ya, istersen iptal edelim bahsi.Tuzağa düştük remen. :d
Sonraki bölüm kurtar bizi Luffy-sama diye ağlarlar.Samurai: It’s the Straw Hats~~~!!!
Luffy: Damn, this isn’t easy!!
Zoro: Anyway, we need to get up there!!
Luffy: All right, fine!!! One more time!!!
Sanji: Do they all have flying powers?!
Luffy: I’m gonna kick Kaido’s ass!!!
I'm leaving the rest up to you guys!! I’m counting on you!!!
Samurai: Whoooa~~~!!! Leave it to us!!!
@Alpamis modu açıyorum.Samurai: It’s the Straw Hats~~~!!!
Luffy: Damn, this isn’t easy!!
Zoro: Anyway, we need to get up there!!
Luffy: All right, fine!!! One more time!!!
Sanji: Do they all have flying powers?!
Luffy: I’m gonna kick Kaido’s ass!!!
I'm leaving the rest up to you guys!! I’m counting on you!!!
Samurai: Whoooa~~~!!! Leave it to us!!!
Olabilir. Lutfu 2'yi her türlü geçer zaten.2 yonko inecek hepsi 1 milyari gecebilir bence luffy de 2 milyari gecer. Digerleri ise 400 ile 700 arasi olur. En yuksegi usopp olur aralarindan
Gönlümüz geniş bizim, iki sayfa gömer sonra rahat bırakırız elemanlarıZoro Kaido'ya dalmakta çok kararlı.
Zoro Kaido ile kapışmaz yiaa diyenler yine yeni yeniden ölü numarası yapacak mı, deve kuşları gibi kafasını toprağa gömünce bizim göremediğimizi sanacak mı bekleyip göreceğiz.
Ben o kadar da yapmam. Alıştık yıllardan beriGönlümüz geniş bizim, iki sayfa gömer sonra rahat bırakırız elemanları