Umarım çizilir.Umarım birkaç bölüm sonra Franky, Kaido ya da Big Mom'dan bir güç gösterisi görüp şaşırmış bir şekilde çizilmez...
Umarım çizilir.Umarım birkaç bölüm sonra Franky, Kaido ya da Big Mom'dan bir güç gösterisi görüp şaşırmış bir şekilde çizilmez...
Ulan avatarı şimdi gördüm. Franky'de gram mimik yokAbisine sarıldı sadece. Fakat geçmişte Nami başka karaktere sarıldığı için onu seviyor denmişti. Neden aşık olmasın sonuçta sarıldı.
Maymun Lütfü bu işleri bırakalı çok oldu. En fazla giderken ölseniz bile ölmeyin deyip giderdiCidden aşırı saçmaladı Oda. Wano'da kurgu oluşturmada herhalde tarihinin en zayıf performansını sergiliyor. Sadece Linlin'in düştüğü saçma durumdan demiyorum. Luffy'nin Kaido'nun olduğu yere gitmesi bile saçma. Yukarıda 9 kın ve mink ordusu varken sen tayfanı yalnız başına Uçan Hollandalılar ve komutanlarla bırakıyorsun. Üstüne şimdilik uzaklaşmış olsa da Linlin var.
Linki sen bulmuşsun, sen açsana.ing: https://imgbox.com/g/ZTeipwlvYq
Bölüm konusunu acsın biri.
Luffy övüyor, Big Mom bile Franky'nin gücünü övüyor. Düşündüğümüzden güçlü olabilir. xdFranky ve Namilerin Big Mom ile konuştukları kısımları okuyamadım. Dayanamadım kapattım bölümü.
Luffy ve Big Mom dahil hepsi boş yapıyor. Ben gram zevk alamıyorum o sahnelerden ya, hala atlatamadım o kısımları.Luffy övüyor, Big Mom bile Franky'nin gücünü övüyor. Düşündüğümüzden güçlü olabilir. xd