Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 989 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu ve devamındaki mesajları oku istersen. Ortada kazanma ya da kaybetmeye bağlı bir bahis yok. Bahsimiz Sanji'nin King karşısında 2 bölüm durup duramayacağına ilişkin. Görüldüğü gibi Sanji 2 bölüm dahi tutamadı.
Olayı bilmiyorum ama teknik olarak dövüşü terk eden King olmuyor mu durumda? Sanji yerden kalktığında King gitmiş zaten.:oleyo2:
 
Evet arkadaşlar, bahsimiz sonuçlandı, benim iddia ettiğim gibi Sanji'nin King ile olan karşılaşması 2 bölüm dahi sürmedi ve kazanmış oldum.

@Kizaru dostum sen bir hafta boyunca Zoro övecektin :D
@Trao Sana bir karakter seçecektim ve sen de o karakterin avatarını kullanacaktın, senin için Capone Pez'i seçiyorum. :D
İki bölümden kastın, peş peşe iki bölüm müydü? :d

Kastın böyle idiyse bölümün çıktığı gün başlarım övme.
 
BM hasırşapkaların müttefiki olacak.. demedi demeyin.. öyle yada böyle BM luffy e sempati duyacak.. tayfada brookk a zaten ayrı bir sempatisi var , nami chopper ile bir ebebeyn gibi kavga ları var.. öldürme iç güdüsüyle bir saldırı yok... Luffy le öyle bir çocuk muş gibi konuşuyor, sempatik saldırılar yapıyor... BM bir şekilde müttefik olacak, ama ne karşılıgında????
 
Yemin ediyorum şaka gibi.

Adamlar Yonkouyu mal ettiler güle oynaya top gibi sektiriyorlar. Motorsiklet ile üstünden geçtiler yetmedi hadi sen Bi çekil aradan deyip tutup aşşağı attılar.

İki arctır bizimkiler Yonkouyu oyuncak ediyor aralarında paslaşıyor.

Müthiş olaylar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık