760. Manga kapak resmi. Jinbe, Law-Hasır şapka ittifakını öğreniyor.Resim gözükmüyor ama bence baya kibar konuşmuşum.![]()

Law'ı kıskandı kesin.Onu çağırmadıkları için şaşırmıştırİnsan bir haber verir Jinbe kanka Dof'a dalıcaz gelsene diye

760. Manga kapak resmi. Jinbe, Law-Hasır şapka ittifakını öğreniyor.Resim gözükmüyor ama bence baya kibar konuşmuşum.![]()
Law'ı kıskandı kesin.Onu çağırmadıkları için şaşırmıştırİnsan bir haber verir Jinbe kanka Dof'a dalıcaz gelsene diye
Tam onu yazacaktım la. Bu aldatıldım bakışı.760. Manga kapak resmi. Jinbe, Law-Hasır şapka ittifakını öğreniyor.
Law'ı kıskandı kesin.Jinbe'den daha çok vakit geçirdi.
![]()
Bu arada Bepo Sulong form760. Manga kapak resmi. Jinbe, Law-Hasır şapka ittifakını öğreniyor.
Law'ı kıskandı kesin.Jinbe'den daha çok vakit geçirdi.
![]()
Ben anlamam. Tepkiler aynı.Tam onu yazacaktım la. Bu aldatıldım bakışı.
E o zaman law da mı aldatıldım bakışı atmış oluyor? Yancılık yükleniyor...Ben anlamam. Tepkiler aynı.![]()
Zoro 1.120m1.024.320.000 milyar Zoro
999.666.999 Sanji
888.888.650 jinbei uyar mı Reis : ))
Fark belirtki archive.com a yükleyelim (( :
Hayret Jinbei'yi de Sanji'nin uste koymamissin . Bu aralar sanjiye ilimlisin bir...Zoro 1.120m
Sanji 990m
Jimbe 880m
Normalde olması gereken Jimbe>Sanji ama Oda'nın aptalca klişeleri ve yine aptalca ve anlamsız olduğu kadar kağıt üstünde kalan Zoro-Sanji rekabeti nedeniyle böyle oldu. Yoksa Zoro'ya 1.120 dediysem Jimbe'ye 876 Sanji'ye 660 derdim(Sanji'ye çok bile!)Hayret Jinbei'yi de Sanji'nin uste koymamissin . Bu aralar sanjiye ilimlisin bir...
Durustluk ve objektifligin icin ben tesekkur ederim.Normalde olması gereken Jimbe>Sanji ama Oda'nın aptalca klişeleri ve yine aptalca ve anlamsız olduğu kadar kağıt üstünde kalan Zoro-Sanji rekabeti nedeniyle böyle oldu. Yoksa Zoro'ya 1.120 dediysem Jimbe'ye 876 Sanji'ye 660 derdim(Sanji'ye çok bile!)