Jack'in konumunda Sanji var, Jinbei arkasında.Resme göre bakarsak Choppper > Sanji o zaman
Jack'in konumunda Sanji var, Jinbei arkasında.Resme göre bakarsak Choppper > Sanji o zaman
Ölmediyse çok sürpriz bir yerde çıkıp Kaido'ya yaptığının karşılığını verir.Şimdi daha geldi aklıma bu Orochi öldü mü ? Ölmüş olamaz kesinlikle ölmüş olamaz
çünkü yapacak işleri savaşmaktan daha önemli ne bileyim gövdesi delinip adam kurtarmak yonkou tayfasını tutmak bigmomu fırlatmakYanlışın var , Jinbei hiçbir zaman dövüşmez.
Çünkü onun her zaman yapması gereken işleri vardır
ne alakaMotor olmasın.
Ümitlenmek değil de, acaba mı...? Demek gibi... olmazsa en azından hayal kırıklığına uğramam yani... Zoro dövüşte yeterli ağırlığı koysun yeter bana...Ana karakterin önüne hiç bir karakteri geçirmez. Boşuna ümitlenme derim.
Kafasına motorla dalmıştı ya.ne alaka
Allaha şükürler olsun ama işin aksi yanı bugün biraz yoğunum. Şimdilik sadece keyifli gülüşler atıyorum. Daha sonra gömülmesi gereken karakterleri gömüp ti'ye alınması gereken arkadaşları ti'ye alıp daha da keyiflenmeyi planlıyorum. BöhöhöyKeyfin yerinde bakıyorum. ?
Orochi öldükten sonra bu değişik karakter şöyle bir şey diyor:Şimdi daha geldi aklıma bu Orochi öldü mü ? Ölmüş olamaz kesinlikle ölmüş olamaz
Hesap zamanı diyorsun demek...Allaha şükürler olsun ama işin aksi yanı bugün biraz yoğunum. Şimdilik sadece keyifli gülüşler atıyorum. Daha sonra gömülmesi gereken karakterleri gömüp ti'ye alınması gereken arkadaşları ti'ye alıp daha da keyiflenmeyi planlıyorum. Böhöhöy