Bunu Kaido için dediysen imkansız. Bosslar hep Luffy'e kalmıştır.Orası öyle yine öyle yapabilir tabii... Ama bazen bazı şeylerin şerefine istisna yapılabilir...
Bunu Kaido için dediysen imkansız. Bosslar hep Luffy'e kalmıştır.Orası öyle yine öyle yapabilir tabii... Ama bazen bazı şeylerin şerefine istisna yapılabilir...
King ve Queen'in olduğu yerde momoyu araklamak,King gibi Jinbei'yi hamsi tava yapacak bir karakterin atağından yaralanmamak gibi performansı var.Zoro,Sanji dünyasını karartır Jinbe'nin.Sanjinin ne performansı var yahu ? Sanji ne ki Zoro ne olsun.Millet boşuna sasirmiyor Jimbe Luffye katıldı diye.
Brook'ta Momo oluyor resme göre kankam.Resme göre bakarsak Choppper > Sanji o zaman
Bazen Traom bazen istisnalar vardır... kesin demiyorum zaten belki diyorum...Bunu Kaido için dediysen imkansız. Bosslar hep Luffy'e kalmıştır.
Yanlışın var , Jinbei hiçbir zaman dövüşmez.Jinbei öleceğim yer burası dediği hiçbir dövüşü kaybetmez. Adamın bugu bu. :/
Ana karakterin önüne hiç bir karakteri geçirmez. Boşuna ümitlenme derim.Bazen Traom bazen istisnalar vardır... kesin demiyorum zaten belki diyorum...
Motor olmasın.Zamanında Kuma’dan kaçan Franky ve Nami geldi aklıma hüzünlendim. Adam şimdi Nami’yi kurtarmak için İmparatora kafa atıyor.