Jacki tokatlayıp geri gönderir minklerjack vs minkler oluyor onun dışında ihtimller senin dediğin yönde ilerliyor. bir tek bm soru işareti onu da kid alacak hehalde
Jinbei + Sanji vs Wadatsumi de olduğu gibi
Chopper + Franky vs Jack olur
Jacki tokatlayıp geri gönderir minklerjack vs minkler oluyor onun dışında ihtimller senin dediğin yönde ilerliyor. bir tek bm soru işareti onu da kid alacak hehalde
O zaman son aşamayı başlatıyorum:Sanji fanları olarak çok yükseldik beyler düşüşümüz sert olacakmış gibi hissediyorum
Gaz alıyorum, çok şişmiş Zoro balonunu indirmenin vakti gelgi.Reis yine adalet dağıtıyorsun diye duydum.
Sonradan fark ettim onu hala fodder keserek exp kasıyorDüşüşlere alışığız yaw. En fazla zart diye yarar King Sanji'yi. Çöp farmlamaktan iyidir her türlü^^
Haklısın reis. TÜM ZORO FANLARI DİKKAT EDİN, hor gördüğünüz, Fahişe avcısı dediğiniz SANJİ YİNE AMA YİNE icraat peşinde. Wano arc'ı Zoro'nun arc'ı falan geçin bunlar her arc Luffy'nin hakkıdır. LAW SAĞ KOLDUR BUNDAN SONRA HADİ EYW.Kartallar yüksekten uçar.
ZOROLU ENMAO zaman son aşamayı başlatıyorum:
Suit Sanji> Enma Zoro
İşte aradığım yorumSanji King’den dünyanın dayağını yese bile en azından King dövdü deriz.
Etrafta çer çöple kapışıp yara bere içinde kalmaktan iyidir.
Zoro the grinder. Bundan sonra Zoroyu böyle çağıracaz.Sonradan fark ettim onu hala fodder keserek exp kasıyor
Haklısın reis. TÜM ZORO FANLARI DİKKAT EDİN, hor gördüğünüz, Fahişe avcısı dediğiniz SANJİ YİNE AMA YİNE icraat peşinde. Wano arc'ı Zoro'nun arc'ı falan geçin bunlar her arc Luffy'nin hakkıdır. LAW SAĞ KOLDUR BUNDAN SONRA HADİ EYW.