Daha Yonko görmemiş adam Yonko mu parçalayacak? Yapma be BushidoNe oldu Sanji, King’i yendi de haberimiz mi yok? Her şeyi geçtim Sanji’nin sağ kol gördüğü yerde, Zoro yonko parçalar merak etmeyin...
Daha Yonko görmemiş adam Yonko mu parçalayacak? Yapma be BushidoNe oldu Sanji, King’i yendi de haberimiz mi yok? Her şeyi geçtim Sanji’nin sağ kol gördüğü yerde, Zoro yonko parçalar merak etmeyin...
Jack harika bir detay ya.Jack o cüsseyle çatıyaa nasıl çıkmış ama?!!
undefined
9 kın kesince herkes e bir güven geldi.Daha Yonko görmemiş adam Yonko mu parçalayacak? Yapma be Bushido
Sky walk ne güne duruyor reisSanji fanları olarak çok yükseldik beyler düşüşümüz sert olacakmış gibi hissediyorum
Reis yine adalet dağıtıyorsun diye duydum.Bu günden sonra Zoro fanları haddini bilecek bu forumda
?
Hiç sorma ya, Oda'nın halt yemesi bunlar. Koskoca reisi dillere düşürdü adi mangaka9 kın kesince herkes e bir güven geldi.
Neyse en azından yine '' Sanji hiç değilse komutanla mücadele ediyor Zoro hala fodderlarla uğraşsın deyip dalga geçmeye devam ederiz ''Sky walk ne güne duruyor reis
Düşüşlere alışığız yaw. En fazla zart diye yarar King Sanji'yi. Çöp farmlamaktan iyidir her türlü^^Sanji fanları olarak çok yükseldik beyler düşüşümüz sert olacakmış gibi hissediyorum
Kartallar yüksekten uçar.Sanji fanları olarak çok yükseldik beyler düşüşümüz sert olacakmış gibi hissediyorum