Big Mom nasıl franky den yumruk yer koskoca Yonkou.
Öyle bir şey yapmış olsaydım bende kendime yakıştıramazdım zaten reyiz... Kaido kim köpekte Zoro ile bir tutulacakmış...Yok yani Zoro gibi bir yiğidi yürüyen PTSD ile bir tutmanı yakıştıramadım.
Sen lastik terlikle, Yosun kafaya kurban ol beee...Onların Hükümranlığını Kızıl Köpek bitirecek Lastik Terlik değil.
Terlik reise can feda ama marimo...Önce bi Meydana giden yolu bulsun.Wano sonu anca açığa cikma ihtimali bile var.Öyle bir şey yapmış olsaydım bende kendime yakıştıramazdım zaten reyiz... Kaido kim köpekte Zoro ile bir tutulacakmış...
Sen lastik terlikle, Yosun kafaya kurban ol beee...
Tek bir Shishi sonson’a bakar...@Mr.Bushido Akainu fanlarına bulaşılmaz, yakarlar şimdi bizi.
Yıllar önce Marco en güçlü sağ koldur dediğimizde millet goygoy yapıyordu.Hayat çok garip.Marco gagaların kralını gösterir King'e.
Wano sonu görüşürüz...Terlik reise can feda ama marimo...Önce bi Meydana giden yolu bulsun.Wano sonu anca açığa cikma ihtimali bile var.
Yav Zoro’yu kimse yakamaz o yüzden attım... sjsjsjsj@Mr.Bushido Yahu Ace misin mübarek , uyarıyoruz kızgın atıyorsun. ?
Karşımıza düşman olarak çıkınca mallaştılar.Yıllar önce Marco en güçlü sağ koldur dediğimizde millet goygoy yapıyordu.Hayat çok garip.