Franky meme'i yapayım dedim güzel meme yok motosiklet ile ilgili
Bulan yapmış bir kaç sayfa önce paylaşılmış muazzam bir çalışma var.Franky meme'i yapayım dedim güzel meme yok motosiklet ile ilgili
doymuyorlar aga kaidoyu da alacak bm yi de alacak akainu yu da alacak rogerı da alacak ama mihawk,orda dur.Uzun zaman sonra ilk kez Şanji fanları Zurna fanlarına üstünlük sağladı.Bu üstünlüğü kaybetmeyin.DenizciFan olarak Zurna destekleyeceğimize Şanjiyi destekleriz.Zoro fanları Oda'nın evinin önünde görülmüş.
ŞAKA GİBİ
Kutsal ejderler çağırıyor koş...Doru bildin ZurnaFanı
Sayın bezmenler lütfen açar mısınız efendim kapıyı?... jsjsjaja@Mr.Bushido'yu sonunda delirttiler.
Yok yav... sahne benzer diye dedim... Hemen nereye çekiyorsun sen var ya sennn...Zoro puşt mu lan bu nasıl örnek :/
Yok yani Zoro gibi bir yiğidi yürüyen PTSD ile bir tutmanı yakıştıramadım.Kutsal ejderler çağırıyor koş...
Sayın bezmenler lütfen açar mısınız efendim kapıyı?... jsjsjaja
Yok yav... sahne benzer diye dedim... Hemen nereye çekiyorsun sen var ya sennn...
Onların Hükümranlığını Kızıl Köpek bitirecek Lastik Terlik değil.Kutsal ejderler çağırıyor koş...
Boş geçmiyor reis yonko gördümü eli ayağı titriyor. Bunun bedenini çürüten Oda'nın kalemini seveyim ben başka bir şey demiyorum.Brook geçen Arc'ın MVP'siydi benim için en azından bu Arc'da öyle olacak gibi.
Saçmalama orda zoro nun peşinde dost sayılan palyaço sürekli açığını arıyordu “wide open “ diyerekten.konudaki en iyi gönderilerden ahahah