Herkes söyleyeceklerini burada tüketti. Bölüm konusu açıldığında bu kadar olacağını bende sanmıyorum.Bölüm gelmeden 320 sayfa olmuș konu gerçek konu bu kadar ilgi gørmeyecek kesin, bu nasıl iș
Herkes söyleyeceklerini burada tüketti. Bölüm konusu açıldığında bu kadar olacağını bende sanmıyorum.Bölüm gelmeden 320 sayfa olmuș konu gerçek konu bu kadar ilgi gørmeyecek kesin, bu nasıl iș
Kaymadı resmen söndü.Yani bu Arcın kayan yıldızı oldu diyebilir miyiz?
17 sayfa diye biliyorum benO değil eksik sayfa vardı değil mi ? Yoksa sayfa sayısı baya az geldi bana.
Zaten bütün heyecan spoiler bölümünde action atraksiyon hep burda.Herkes söyleyeceklerini burada tüketti. Bölüm konusu açıldığında bu kadar olacağını bende sanmıyorum.
Gerekirse attıklarımızı bir daha atarızHerkes söyleyeceklerini burada tüketti. Bölüm konusu açıldığında bu kadar olacağını bende sanmıyorum.
10 saydım ben 2 sayfayı tek sayfa diye saymadıysam eksik var gibi17 sayfa diye biliyorum ben
Tayfanın sağ kolu diyoruz ama oda hiçbir zaman arc kahramanı yapmadı zoroyu. Hep geri plana itildi, wanoda beklentileri karșılamayı bırak dedigin gibi zoro wano arcında en az görünen tayfa üyesi olabilir. Zoronun gücünün sınırını hiç bir yerde göremedik heralde, bir tek șu mr2 ile savașı dıșında. Zoro wanoda da birșey yapmazsa, nerede yapacak merak ediyorum açıkcası. Tayfanın așçısı zoronun yapacaklarını üstleniyor resmen.Sözde bu arcın yıldızı Zolo olacaktı. 100 bölüm oldu ön plana çıkmayı bırak toplasan 5 bölüm tam görünmedi.
Zaten bütün heyecan spoiler bölümünde actian atraksiyon hep burda.
Sanjicilerden bölüm konusu içinde atak bekliyorum.Gerekirse attıklarımızı bir daha atarız