Üye silindi 1004
Ne zaman birileri delecek olsa çok korkuyor 2 yıl boyunca koşması bunu kanıtlıyor.Sanji nin Tripofobi si sbs de aciklanmali
Ne zaman birileri delecek olsa çok korkuyor 2 yıl boyunca koşması bunu kanıtlıyor.Sanji nin Tripofobi si sbs de aciklanmali
Kendisi içten içe Sanji fanı ama ters piskoloji yapıyor ki millet anlamasın fakat farkındaysan profil fotosu sanji neden çünkü sanjiyi görmeden yapamıyor.La açıkla şunu sen neden Sanji avatarlari kullanıyorsun? Ben seni toksik Sanji fani sanıyordum başta , değilmişsin. Iddia falan mi kaybettim ne bu profiller usta?
Sanji yakışıklı la One Piece standartlarında, OP evrenini bi düşün ardından Sanji'yi bi' düşün. Usopp ile kıyaslarsan çirkin bulursun tabiiPerformans sanatçısıyım ben. Zoro kadar yakışıklı, kaslı bir adamı kullanmak yerine.. Sanji kadar çirkin bir adamı kullanarak insanları konfor alanlarından çıkartıyorum. Tıpkı Oda'nın bu bölüm yaptığı gibi Sanji'yi kullanarak bizi konfor alanımızdan çıkartıp 250 sayfa yazdırdı.
Sanji yakışıklıysa Zoro ve Ace'e falan toplanıp Allah diyek.Sanji yakışıklı la One Piece standartlarında, OP evrenini bi düşün ardından Sanji'yi bi' düşün. Usopp ile kıyaslarsan çirkin bulursun tabii
İnandırıcılığını kaybediyorsun Yubacım Sarışınlar için standartın üstünde bir karakter Sanji.Sanji yakışıklıysa Zoro ve Ace'e falan toplanıp Allah diyek.
DeyinSanji yakışıklıysa Zoro ve Ace'e falan toplanıp Allah diyek.