Orochi kim ne yapsın? Çöp gibi kaldı ortada..Hiç beklenmedik anda dirilmesini bekliyorum. Eğer dirilmezse bu One Piece için devrimdir.
Orochi kim ne yapsın? Çöp gibi kaldı ortada..Hiç beklenmedik anda dirilmesini bekliyorum. Eğer dirilmezse bu One Piece için devrimdir.
kahramanlar pelerin giyer
Bir şey yapabileceğinden değil. Pound bile ölmüş gibi gösterildikten sonra ölmedi. Orochi'nin ölmesi bana hiç mantıklı gelmiyor.Orochi kim ne yapsın? Çöp gibi kaldı ortada..
Orochinin ölmesi gerekiyordu Kaido için sorun olurdu. Kaido sorunu halletti.Bir şey yapabileceğinden değil. Pound bile ölmüş gibi gösterildikten sonra ölmedi. Orochi'nin ölmesi bana hiç mantıklı gelmiyor.
Kahvaltı yaptım ama kan şekerim düşük. Kan istiyorum artık kan...Kahvaltı mi yapmadin yahu.Kan şekerin düşmüş
Performans sanatçısıyım ben. Zoro kadar yakışıklı, kaslı bir adamı kullanmak yerine.. Sanji kadar çirkin bir adamı kullanarak insanları konfor alanlarından çıkartıyorum. Tıpkı Oda'nın bu bölüm yaptığı gibi Sanji'yi kullanarak bizi konfor alanımızdan çıkartıp 250 sayfa yazdırdı.La açıkla şunu sen neden Sanji avatarlari kullanıyorsun? Ben seni toksik Sanji fani sanıyordum başta , değilmişsin. Iddia falan mi kaybettim ne bu profiller usta?
Gifter kanı veriyim mi reis?Kahvaltı yaptım ama kan şekerim düşük. Kan istiyorum artık kan...