One pieceGünün sorusu; Sanji kaç parçaya ayrılacak?
One pieceGünün sorusu; Sanji kaç parçaya ayrılacak?
Belgeler var elimde.Performans sanatçısıyım ben. Zoro kadar yakışıklı, kaslı bir adamı kullanmak yerine.. Sanji kadar çirkin bir adamı kullanarak insanları konfor alanlarından çıkartıyorum. Tıpkı Oda'nın bu bölüm yaptığı gibi Sanji'yi kullanarak bizi konfor alanımızdan çıkartıp 250 sayfa yazdırdı.
Yonko kanı aşağısı kesmez beni...Gifter kanı veriyim mi reis?
Bu seride Zoro vs Mr1'de parçalara ayrılan olmadı daha da olmaz merak etmeGünün sorusu; Sanji kaç parçaya ayrılacak?
Gzliden gizliye Sanjiye aşıksın değil mi.Performans sanatçısıyım ben. Zoro kadar yakışıklı, kaslı bir adamı kullanmak yerine.. Sanji kadar çirkin bir adamı kullanarak insanları konfor alanlarından çıkartıyorum. Tıpkı Oda'nın bu bölüm yaptığı gibi Sanji'yi kullanarak bizi konfor alanımızdan çıkartıp 250 sayfa yazdırdı.
My manPerformans sanatçısıyım ben. Zoro kadar yakışıklı, kaslı bir adamı kullanmak yerine.. Sanji kadar çirkin bir adamı kullanarak insanları konfor alanlarından çıkartıyorum. Tıpkı Oda'nın bu bölüm yaptığı gibi Sanji'yi kullanarak bizi konfor alanımızdan çıkartıp 250 sayfa yazdırdı.
Sanji nin Tripofobi si sbs de aciklanmaliSanji'nin deliklere karşı bir fobisi mi var? Bon Clay da delik açacağı zaman çok korkmuştu, King açacağı zamanda baya korktu.