King hiç delikanlı değilmiş meyvesiz adama meyve ile saldırıyo tam bir ezik bence.
Zoro dalarsa arc erken biter.Bi Robin bi Zoro kaldı yonkoya dalmayan. Bu da Zoronun ayıbı olsun
Düşünsene Ame no Habakiri'yi Arc sonunda Yamato'ya veriyor ve Yamato ciddi anlamda Oden oluyor. Sonrasında Enma'yı da almak için Zoro'nun peşine düşüyorMomonosuke Ame no Habakiri’yi geçici olarak babası Yamato’ya vermeli.
İşkence ederken kafasına çok vurmuş galiba onu kastettim ben.Kaido altı üstü idam etti. Tamam birinden etkilenebilirsin ama ben oyum demek saçma.
Ve sevişiyorlarDüşünsene Ame no Habakiri'yi Arc sonunda Yamato'ya veriyor ve Yamato ciddi anlamda Oden oluyor. Sonrasında Enma'yı da almak için Zoro'nun peşine düşüyor
Oda bunu çizerse satışlar 70m.Ve sevişiyorlar
Belki bu Yamato'yu rahatlatır. Zoro içinde iyi olur iki yıl boyunca gorillerle talim yapmıştı Yamato'nun cüssesini halledebilir.Ve sevişiyorlar
O dövüşü gerçekleştirecek bir yatak yok... Anal avengers reisden inciler..Zoro çeyrek atar bu şizoya....
Momo'yu oğlu sanan kadından bu da beklenir, ama Oda girmez bu toplara.Düşünsene Ame no Habakiri'yi Arc sonunda Yamato'ya veriyor ve Yamato ciddi anlamda Oden oluyor. Sonrasında Enma'yı da almak için Zoro'nun peşine düşüyor