Üye silindi 1004
Kaido ne güzel Oden ve Toki'nin yapmadığını yapıp 20 yıl kadar gecikmiş aile planlamasının gereğini yapacaktı Momo'yu öldürüp...
Ben daha çok seviyorum her geçen gun.İyice saçmalıyor artık bu Yamato :/ Başta sevmiştim de bu kadarı da fazla.
Ulan Capon bambu çubuğu mu takip korunacak, ne yapsin adam 1000 years oldu petite bulmuş izlesin mi sadeceKaido ne güzel Oden ve Toki'nin yapmadığını yapıp 20 yıl kadar gecikmiş aile planlamasının gereğini yapacaktı Momo'yu öldürüp...
Ne bileyim ucuna haki falan bassın. Vergo komple vücuda basıyor Oden'de gereken yere bassaydı Momo gibi bir sünepe dünyaya gelmeyecekti.Ulan Capon bambu çubuğu mu takip korunacak, ne yapsin adam 1000 years oldu petite bulmuş izlesin mi sadece
Harika ama salak. :/Yamato harika bir karakter.
Sünepe dediğin çocuk, Sanji'yi titretmiş, tüylerini diken diken yapmış birisi. Övgüyü hak ediyor.Ne bileyim ucuna haki falan bassın. Vergo komple vücuda basıyor Oden'de gereken yere bassaydı Momo gibi bir sünepe dünyaya gelmeyecekti.
Keşke duvardan duvara çarpsaydı...King'in Şinobu'yu kafasından tutup fırlatması nedense hoşuma gitti.
Kadının ciddi kişilik sorunları var. Ama bu Kaido'nun suçu.İyice saçmalıyor artık bu Yamato :/ Başta sevmiştim de bu kadarı da fazla.
Sanji güzel kadın görünce de tüyleri diken diken oluyor yahu.. Kıymeti yok yani.Sünepe dediğin çocuk, Sanji'yi titretmiş, tüylerini diken diken yapmış birisi. Övgüyü hak ediyor.