Keşke.Keşke duvardan duvara çarpsaydı...
O tüy değil başka bir şeydirSanji güzel kadın görünce de tüyleri diken diken oluyor yahu.. Kıymeti yok yani.
Zoro çeyrek atar bu şizoya....Yamato ağır şizofren... Kişilik bölünmesi bar... Kafayı sıyırmış... Umarım Zoro’ya posta koymaya kalkmaz kılıç için... bir Oden daha ölsün istemem sjsjjaa
Uzun süredir ilk defa bir bölümün gelmesini bekliyorum xDBen daha çok seviyorum her geçen gun.
Frankky'nin ailesinin Adanalı oldugundan şüpheleniyordum bu bolum kesinlenmis olsu.
Sanji, Ümmuklenirken Momoya okey çekmek nasıl bir karizmanin urunudur? Ateşli muz harbiden donmus...
Kaido altı üstü idam etti. Tamam birinden etkilenebilirsin ama ben oyum demek saçma.Kadının ciddi kişilik sorunları var. Ama bu Kaido'nun suçu.
Bi Robin bi Zoro kaldı yonkoya dalmayan. Bu da Zoronun ayıbı olsunZoro çeyrek atar bu şizoya....
Adam şizofrenide geçti ya kaido küçükken beynine ne kadar vurduysa artık bunun bildiğin alık ya momo'ya oğlum diyorsa bu kesin kılıç için zorodan bir dayak yerYamato ağır şizofren... Kişilik bölünmesi bar... Kafayı sıyırmış... Umarım Zoro’ya posta koymaya kalkmaz kılıç için... bir Oden daha ölsün istemem sjsjjaa
Öyle bir şey olamaz.Zoro çeyrek atar bu şizoya....