Nasıl okuyorsun şu seriyi anlamadım gitti.Hiçbir zaman yakın çizmedi... Gerçek ile Komediyi ayırmak lazım... iş gerçeğe bindiği zaman; Zoro, Sanji ölmesin diye Kuma karşısında adamı bayıltır ve tüm sorumluluğu üstüne alıp ayakta kalır...
Nasıl okuyorsun şu seriyi anlamadım gitti.Hiçbir zaman yakın çizmedi... Gerçek ile Komediyi ayırmak lazım... iş gerçeğe bindiği zaman; Zoro, Sanji ölmesin diye Kuma karşısında adamı bayıltır ve tüm sorumluluğu üstüne alıp ayakta kalır...
Reyiz rakiplerle bizim çocukların alakası ne? Kaldı ki Mr1>Mr2... O zaman Zoro yeri geldiğinde Arc boss’u kesiyor Ya da Sanji, Dof’a ezilirken, Zoro amirale ayar veriyor...Hacchi kuroobi
Mr1 Mr2
Kaku jyabura
Zombi komutanlar...
Reyiz böyle diyeceğine bir kaç örnek ver tartışalım...Nasıl okuyorsun şu seriyi anlamadım gitti.
Zoro amiral'e ayar vermiyor ki. Sıra bende diyip kayboluyordu en son.Reyiz rakiplerle bizim çocukların alakası ne? Kaldı ki Mr1>Mr2... O zaman Zoro yeri geldiğinde Arc boss’u kesiyor Ya da Sanji, Dof’a ezilirken, Zoro amirale ayar veriyor...
Versem ne değişecek ki reis. Yanlış anlama ama sabit fikirlisin :/Reyiz böyle diyeceğine bir kaç örnek ver tartışalım...
Zoro gözünü açıyor fanlarının rezilliğini görüyor ve Fujitora gibi kör ediyor kendini.Bu arada biz gene iyiyiz.Geceleyin , sabaha doğru Zoro kapalı gözünü açacak diye spoiler paylaşmışlar
Yani bu kadar klasman farkı olduğunu düşündüyse Zoro fanları söylesinler biraz daha az överiz Sanji'yi
Sorun amaçta değil. Oda seri açısından bu adamları ayırmaz. Bu sefer sanji fanları isyan eder. O sevilen karakter anketleri boşuna yapılmıyor.Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük kılıç ustası olmak isteyen adam ile All blue’yı arayan adam rekabet içindeymiş... jsjsjsjs
https://manga4life.com/read-online/One-Piece-chapter-504-page-7.html Doffynin gözü şu sahnede gözüküyor aslında, kem göz değilmiş.One Piece'in en büyük iki gizemi var. Biri Doffy'nin gözleri diğeri de King'in suratı. Boşuna beklemeyin düşmez o maske
Çünkü Luffy ile Zoro bir çok açıdan birbirine benziyor.. Mesela buna Kid de dahil...Zoro amiral'e ayar vermiyor ki. Sıra bende diyip kayboluyordu en son.
Ben zaten zoro=sanji demiyorum. Ama siz zoro ile luffy arasındaki farkın, zoro ile sanji arasındaki farktan daha az sanıyorsunuz. Sorun orada.
Bu bakış açısı hiç güzel bir bakış açısı değil... ben sabir fikirli değilim, savunduğum şey hakkında örnekler sunabiliyorum. Peki onca örneğe rağmen fikri farklı olsan sen de sabit fikirli olmuş olmuyor musun?Versem ne değişecek ki reis. Yanlış anlama ama sabit fikirlisin :/