Hayır, ben herkese sallıyorum.Sen de yeşil seversin di mi smoker .
Hayır, ben herkese sallıyorum.Sen de yeşil seversin di mi smoker .
Forumdaki insanlar sırf küfredebilmek için Japonca öğrenmeye başlar öyle bir şey olsa.HAhahahahaahahaa Düşünsene King aslında bir kadınmış.Bomba bir olay olur
Momonosuke'ye ulaşmaya yakın Sanji'nin topuğu yüzünde patlayan King duvara yapışır. Maskesi yere düşmüştür. Kiremit ve toz yığınının arasından ayağa kalkmaya çalışan King'in upuzun ipeksi saçlara sahip olduğunu görürüz.
Bölüm sonu...
Bir hafta ara...
Ilsım bılı kıdınlırı ıslı vırmım...HAhahahahaahahaa Düşünsene King aslında bir kadınmış.Bomba bir olay olur
Fark yok diyemem ama oda bunları her zaman birbirine yakın çizdi. Yani sanji bir rakipten feci dayak yiyorsa, zoro da yer. (Rakipten kastım Kadın harici. )Doğrusunu söylüyoruz işte... Sanji irade nedir öğrendiği adamla nasıl aynı kulvarda olabilir ki...?
Ya adamlar hasetlerinden fake resimler atmaya başladı şu resimler çıksada bu Zoro fanlarının gerçek yüzünü herkez görse.Spoiler'ın Worstgen'de bir Zoro fanı tarafından atıldığı konuşuluyor.
Zoro lobisi gene iş başında..
Hiçbir zaman yakın çizmedi... Gerçek ile Komediyi ayırmak lazım... iş gerçeğe bindiği zaman; Zoro, Sanji ölmesin diye Kuma karşısında adamı bayıltır ve tüm sorumluluğu üstüne alıp ayakta kalır...Fark yok diyemem ama oda bunları her zaman birbirine yakın çizdi. Yani sanji bir rakipten feci dayak yiyorsa, zoro da yer. (Rakipten kastım Kadın harici. )
Ne dilediğine dikkat et gerçekleşebilir demişler ?Ya adamlar hasetlerinden fake resimler atmaya başladı şu resimler çıksada bu Zoro fanlatının gerçek yüzünü herkez görse.
Hacchi kuroobiHiçbir zaman yakın çizmedi... Gerçek ile Komediyi ayırmak lazım... iş gerçeğe bindiği zaman; Zoro, Sanji ölmesin diye Kuma karşısında adamı bayıltır ve tüm sorumluluğu üstüne alıp ayakta kalır...