Olayın çoğu şu bölümle alakalı. Zoro gerçekten merhametli ve iyi bir adam. Bence karakterin içini boşaltmakla da alakası yok bu işin çünkü olayın bir alt yapısı var...Buna kesinlikle katılıyorum. Bunu bir kenara bırakırsak biraz da kılıcı alanların iyi niyetli ve mazlum olmasının da etkisi var. Merhametli adam Zoro.
Bölüm tam çıksın arada sayfalar olacaktır.Nerede kapışıyorlar yahu? Havada zaman mı durdu asılı kaldılar? Bunlar daha fiske yemeden böyleyse ohooo sopanın tadına baktıkları an...
Bence onun önemi yok. Sonuçta Oden'in hasarı aynı teknikle çok daha fazlaydı. Yani bu teknik büyülü bir şey gibi etki etmiyor. Evet kullanabilirsin ama etki edeceği belli değil. Büyük ihtimal bahsettiği haki Hyo amcanın bahsettiği haki. Bu mantıkla Hyo amca da zarar verebilir Kaido'ya. Tabi daha tam belli değil şu an ben durumu bir Hyo Amcanın kullanabildiği bir de Luffy'nin öğrendiği diye ayırıyorum. Kaido'nun kastettiği bu ikisinden de mi farklı yoksa bu ikisinden biri mi belli değil. Bu noktada da hele de g4'ün Kaido'daki performansından sonra Kin'in doğrudan bu savunmayı kendi aşabildiğini düşünmek bana saçma geliyor. İşin içinde bence Kaido'nun haki savunmasının sekteye uğraması da girecek.Oden ile aynı hakiyi kullandıklarını söylüyor. Haki tekniği ile de alakalı. Luffy de verir artık küsküyü.
Kaido'nun savunması da düşmüş olabilir ama sadece hakiye bağlarsa da çok saçma değil bence. G4 olarak bakmamak lazım olaya. Luffy, g4 ile zarar veremedi ama şu an hiç gear kullanmadan sadece yeni hakiyi kullanarak Kaido'ya zarar verme ihtimali var gibi görünüyor. G4 kullanınca ise yıkım gücü artacaktır. Yani Kin'emon>g4 Luffy gibi bir sonuç çıkmıyor neticede. Haki tekniğini bilmiyorsan bu deriyi aşamıyorsun gibi. Bakalım, bölüm çıkınca daha net anlarız.Bence onun önemi yok. Sonuçta Oden'in hasarı aynı teknikle çok daha fazlaydı. Yani bu teknik büyülü bir şey gibi etki etmiyor. Evet kullanabilirsin ama etki edeceği belli değil. Büyük ihtimal bahsettiği haki Hyo amcanın bahsettiği haki. Bu mantıkla Hyo amca da zarar verebilir Kaido'ya. Tabi daha tam belli değil şu an ben durumu bir Hyo Amcanın kullanabildiği bir de Luffy'nin öğrendiği diye ayırıyorum. Kaido'nun kastettiği bu ikisinden de mi farklı yoksa bu ikisinden biri mi belli değil. Bu noktada da hele de g4'ün Kaido'daki performansından sonra Kin'in doğrudan bu savunmayı kendi aşabildiğini düşünmek bana saçma geliyor. İşin içinde bence Kaido'nun haki savunmasının sekteye uğraması da girecek.