Rakip göster dedin gösterdim.Ciddisin üstelik?
Rakip göster dedin gösterdim.Ciddisin üstelik?
Tamam da eğitim de yapmış.Benim demek istediğimi yanlış anladın.Haki zaten dövüşerek de güçleniyor ama talimle de güçlendirebilirsin illaki.Yoo Ts sırası sürekli antrenman yaptı. Bu adam'a güç katar. Ama wano da ronin kılığına girip boş boş oturmak p. Up sağlamaz.
Ray boşuna demiyor haki sınırları zorlandıkça açığa çıkan bir şeydir diye. Kata da illaki zorlu rakip görmüş ki haki kasmış.
Zoro da tüm kek sürerken avladığı hayvanlar sayesinde yc1 olmuştur o zamanRakip göster dedin gösterdim.
Zoro şu an bile yc1 yokturZoro da tüm kek sürerken avladığı hayvanlar sayesinde yc1 olmuştur o zaman
Aynen reis aynen. Bir tarafta çoğu luffy'den güçlü olduğu söylenen hayvanlar, diğer tarafta tama'nın bile evcillestirdigi hayvanlar...Zoro da tüm kek sürerken avladığı hayvanlar sayesinde yc1 olmuştur o zaman
Tüm kek ile şuan arasında ne fark var Zoro'daZoro şu an bile yc1 yoktur
Değil mi şu kovaladığı beyaz kaplan gibi on tane yense tamamdır bu iş.Zoro da tüm kek sürerken avladığı hayvanlar sayesinde yc1 olmuştur o zaman
Biraz daha iyi haki ve enma ?Tüm kek ile şuan arasında ne fark var Zoro'da
La Zoro'nun tüm kek sürerken boş boş gezdiğini söylüyon üstüne Luffy'nin hayvanlarla idman yaparak canavar adam olduğunu söylüyon Gerekçen de ordaki hayvanlar daha güçlüymüş çok inandırıcısın gerçektenAynen reis aynen. Bir tarafta çoğu luffy'den güçlü olduğu söylenen hayvanlar, diğer tarafta tama'nın bile evcillestirdigi hayvanlar...
Yav olay hayvan da değil, güçlü düşman görmek. O zamanki hayvanlar luffy'den güçlüydü ama wano hayvanları zoro dan güçlü değil. Neyse bosver tamam zoro yc1...La Zoro'nun tüm kek sürerken boş boş gezdiğini söylüyon üstüne Luffy'nin hayvanlarla idman yaparak canavar adam olduğunu söylüyon Gerekçen de ordaki hayvanlar daha güçlüymüş çok inandırıcısın gerçekten