Linlin zaten Kaido'dan zayıf değil.En kötü ihtimal denk bu karakterler.Kiku, Kaido'nun elini deşti.
Aynı Kiku, aynı kılıçla Linlin'in parmak arasını kaşırdı anca.
Linlin'in, Kaido'dan güçlü olduğunu zaten biliyordum. Ama aradaki farkın bu kadar büyük olduğunu tahmin etmezdim.Linlin zaten Kaido'dan zayıf değil.En kötü ihtimal denk bu karakterler.
Zoro cucenin biri ile tilkinin birine kaptırmadı mı?Zoro İzo'ya kılıcını kaptırmaz.
Önce İzo'ya tepki verebilsin xd.
Zoro'nun elindeki değil,belindeki kılıcı kaptırdığına eminim.Kurşun geldikten sonra anca farkeden King durumu olmaz yani yine de King elindeki kılıca sahip çıkabilsin bir.Zoro cucenin biri ile tilkinin birine kaptırmadı mı?
Kaido zaten üç buçuk atıyordu Linlin'ler gelirken Wano'ya.Sözde dünyadaki en büyük savaşı çıkaralım diyen Kaido, Linlin veletlerini de getirmiş mi diye bağırıyordu kendi adamına Madem Kaido bireysel olarak daha güçlü,komutanları da daha güçlü niye panik içerisinde olan taraf Kaido tarafıLinlin'in, Kaido'dan güçlü olduğunu zaten biliyordum. Ama aradaki farkın bu kadar büyük olduğunu tahmin etmezdim.
Başlasın zaten, iki aksiyon görelim.Yalnız bir gerçek var ki. Kaido bu saldırıları iplememesini bir kenara bırakırsak henüz hiç savunma amaçlı haki dahi kullanmadı. Baya ''madem öyle hadi bakalım'' diyip serinin en gördüğü en büyük şova başlayacak gibi hissediyorum.
En çok Nekocuma üzülüyorumBaşlasın zaten, iki aksiyon görelim.
Neko reis önümüzdeki bölüm çılgın atacak.En çok Nekocuma üzülüyorum